Here Comes the Bride’s (by Politia Tennis Club)

Here Comes the Bride’s (by Politia Tennis Club)

Στην Κηφισιά μόλις άνοιξε η πιο κομψή, νέα μπουτίκ νυφικών και εμείς βρεθήκαμε εκεί, την «πιο σημαντική μέρα της ζωής της».

DSC 7556
PAN 0181
DSC 7569
PAN 0077

Από μικρές, οι περισσότερες κοπέλες, σκεφτόμαστε την ημέρα του γάμος μας και την περιμένουμε με αγωνία για να ενσαρκώσουμε επιτέλους «το ρομαντικό παραμύθι με το happy end» που βλέπουμε στις ταινίες. Με τη διαφορά ότι σε αυτήν την ταινία πρωταγωνίστρια δεν θα είναι η Emma Stone ή η Κate Hudson, αλλά εμείς. Και ως γνωστό ο leading role σε κάθε έργο φοράει τα πιο εντυπωσιακά ρούχα. Δεν ξέρουμε αν εσύ έχεις βρει τον «συμπρωταγωνιστή» σου, έχεις κάνει το ρεπεράζ και έχεις πει ήδη το «ναι», αλλά εμείς μόλις σου βρήκαμε το «φόρεμα». Εκείνο το gown που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, να λάμψεις και θα εκτοξεύσει το «film» σου στην κορυφή του box-office. Και το βρήκαμε στην νέα μπουτίκ νυφικών και gowns στην Κηφισιά, στην «Βride’s by Politia Tennis Club».

Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων και της διοργάνωσης γάμων, η οικογένεια του Politia Tennis Club απέκτησε ένα νέο μέλος και επεκτάθηκε σε έναν καινούργιο χώρο υψηλής αισθητικής με αποκλειστικές συνεργασίες, στον οποίο θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για την ημέρα του γάμου σου.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Μαριέττα Δροσοπούλου
Το Bride’s by Politia Tennis Club, εμπνεύστηκε και δημιούργησε με πολλή αγάπη η Μαριέττα Δροσοπούλου, η οποία επέλεξε με προσοχή και υψηλή αισθητική τα πιο εντυπωσιακά γαμήλια φορέματα. Η νέα μπουτίκ φέρνει στην Ελληνική αγορά συλλογές εκπληκτικών νυφικών, βραδινών αλλά και cocktail φορεμάτων από κορυφαίους σχεδιαστές, όπως οι: Reem Acra (αποκλειστικά από το Bride’s και για πρώτη φορά στην Ελλάδα), Monique Lhuiller, Ines di Santo, Aire Barcelona, Tot-Hom, Victoria Kyriakides και Inmaculada Garcia.

Τα λαμπερά εγκαίνια του πολύ κομψού καταστήματος που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες στην Κηφισιά, έγιναν talk of the town, τα σχόλια όλων ήταν διθυραμβικά ενώ αξιοσημείωτη είναι η αίσθηση ότι παρόμοια μπουτίκ τόσο σε design όσο και σε επιλογές ρούχων, συναντά κανείς μόνο στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές μητροπόλεις της μόδας. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με maxi φόρεμα με παγιέτες από το «Bride’s by Politia Tennis Club», η Ζέτα Δούκα, η Χριστίνα Λαμπίρη και πολλοί άλλοι. Το παρών έδωσαν σημαντικοί επιχειρηματίες , δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του χώρου της μόδας, fashion bloggers, και, φυσικά, πολλά από τα εκλεκτά μέλη του Politia Tennis Club.

Η Μαρία Δεληγιαννάκη, ο Δημήτρης Σταματίου και η Μαριέττα Δροσοπούλου
Η βραδιά κύλησε με όλους εμάς να απολαμβάνουμε το ποτό μας, κοιτώντας τα πιο ονειρικά νυφικά που έχουμε δει ποτέ, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζαμε υπέρκομψες και stylish τουαλέτες για όσες δεν έχουν στα άμεσα σχέδιά τους τον γάμο άλλα θέλουν να κάνουν μία εμφάνιση που θα κόψει την ανάσα, στον επόμενο που θα παρευρεθούν ως καλεσμένες. Γιατί όταν μία γυναίκα είναι ντυμένη σαν αληθινή star τότε δεν χρειάζεται κανέναν σεναριογράφο να της γράψει το παραμύθι της, το γράφει και το ζει από μόνη της… με λίγη βοήθεια από το «Bride’s by Politia Tennis Club».
Bride’s by Politia Tennis Club:
Κολοκοτρώνη 14 Κηφισιά
2108013370
www.bridesbyptc.gr