Falconeri: New opening στο Σύνταγμα τον Οκτώβριο

Falconeri: New opening στο Σύνταγμα τον Οκτώβριο

Το πρώτο κατάστημα FΑLCONERI άνοιξε στο Golden Hall πριν 2 χρόνια σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και κερδίζοντας την εκτίμηση του κοινού στα βόρεια προάστεια για easy chic αγορές με έμφαση στην premium ταυτότητα του κασμίρ και των φυσικών ινών, πάντα σε value for money τιμές.

ZD FALCONERI 008 copy
ZD FALCONERI 012

Στις 6 Οκτωβρίου άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας (Πανεπιστημίου 6, Σύνταγμα) με στόχο να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση και την μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος των πελατών που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και νοτίων προαστίων. To FALCONERI είναι ένα από τα 5 brand που εισάγει στην ελληνική αγορά ο όμιλος CALIN GROUP μετά τα πολύ επιτυχημένα CALZEDONIA, INTIMISSIMI, ΙΝΤΙΜΙSSIMI UOMO και TEZENIS. Αποτελεί μέρος του Calzedonia Group από το 2009 και ειδικεύεται στα πλεκτά από κασμίρι και φυσικές ίνες, για άντρες και γυναίκες. To brand διαθέτει σήμερα 70 σημεία πώλησης στην Ιταλία και περίπου 30 στο εξωτερικό. Στο μέλλον θα αναπτυχθεί κι άλλο στην Ευρώπη και στη Ρωσία που είναι μία μεγάλη αγορά.

FOR WOMAN: Ανακαλύψτε το στυλ athleisure με τη σειρά "Natural Performance". Ρούχα με casual και sporty mood, ιδανικά για κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι στον ελεύθερο χρόνο. Οι "Knitwear Lovers", θα λατρέψουν τα άνετα jumpers και παλτό που αγκαλιάζουν τη φιγούρα και γίνονται το τέλειο outfit για εμφανίσεις 24/7. Τέλος, η συλλογή "Orient Express" διαθέτει ζακάρ παλτό και τζάκετ, kimono που ξεχωρίζουν με τα πολύτιμα ζακάρ λαχούρια, λαμπερά μεταξωτά και ακαταμάχητες διαφάνειες. Στυλ και σχέδια που σχετίζονται με διαφορετικές προσωπικότητες της σύγχρονης γυναίκας.

ZD FALCONERI 017

FOR MAN: Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 18-19 η συλλογή Falconeri στοχεύει στον άντρα που είναι πολίτης του κόσμου και ο οποίος αναζητά ευγενή και σοφιστικέ κομμάτια για τα outfits του. Το brand εστιάζει στη δεξιοτεχνία με πουλόβερ που αγκαλιάζουν το σώμα, τζάκετ με κλασική πλεξούδα, πλέξεις, 3D εφέ και πιε ντε πουλ.
Leisurewear look: κασμιρένια πουλόβερ και παντελόνια καθώς και ελαφριά κασμιρένια τζάκετ. Οι χρωματικοί τόνοι καλύπτουν από την κλίμακα των γκρι, αμμώδη και ανθρακί αποχρώσεων μέχρι τους διαφορετικούς τόνους του μπλε ενώ το Burgundy, γίνεται το must-have χρώμα της σεζόν. Τα παλτό σε military style παρουσιάζονται σε army green, ιδανικό look για έναν επιλεκτικό άντρα που αναζητά ένα σύγχρονο outfit.

Οι συλλογές FALCONERI ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, παράδοση, δημιουργικότητα, value for money τιμές. Και αυτή τη σεζόν, το brand παραμένει πιστό στις βάσεις του και εστιάζει στη διαχρονική δύναμη των κλασικών αλλά και των νέων τάσεων.

FALCONERI STORES
Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 6, τηλ: 210 3639493
Golden Hall: Λεωφ. Κηφισίας 37Α, τηλ: 2106838142