Έτσι κατάφερε να κρύψει την κοιλίτσα της τόσους μήνες η Τζένη Θεωνά

Έτσι κατάφερε να κρύψει την κοιλίτσα της τόσους μήνες η Τζένη Θεωνά

Μα πώς δεν καταλάβαμε τίποτα τόσο καιρό;

Πριν από μερικές ώρες η Τζένη Θεωνά έκανε την πιο γλυκιά ανακοίνωση της ζωής της. Η όμορφη ηθοποιός είναι έγκυος και αυτό ήταν μία τεράστια έκπληξη. Η Τζένη ανέβασε εχθές στο Instagram account της το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, στο οποίο και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και βλέποντας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της, αναρωτιόμαστε πως και δεν είχαμε καταλάβει τίποτα τόσο καιρό.

Υπάρχει όμως απάντηση σε αυτό το ερώτημα και έρχεται φυσικά μέσα από το ίδιο το Instagram account της ηθοποιού. Μα πώς κατάφερε να μας ξεγελάσει έτσι; Η Τζένη Θεωνά δεν μας έδωσε ούτε μια στιγμή την αφορμή να υποθέσουμε και να υποψιαστούμε κάποια εγκυμοσύνη και ιδού πως την έκρυψε τόσο τους τελευταίους μήνες.

Αν κάνεις μία γρήγορη βόλτα στο προφίλ της, θα δεις πως το τελευταίο διάστημα οι περισσότερες φωτογραφίες τις οποίες και ανέβαζε ήταν τύπου πορτραίτο και τραβηγμένες από το στήθος και πάνω. Επιπλέον σε όσες φαινόταν ολόκληρη, φορούσε κάποια πιο άνετα και αέρινα ρούχα (ήταν και σχεδόν καλοκαίρι) που δεν μαρτυρούσαν επίσης καμία εγκυμοσύνη.

jennytheona 39687768 294335154711154 1693707923542245376 n

Υπήρχαν βέβαια και κάποιες στις οποίες ήταν όρθια φορώντας ένα νυφικό από τα γυρίσματα της νέα σειράς που παίζει, οι οποίες πραγματικά μας απέσπασαν την προσοχή, αφού κοιτούσαμε αποσβολωμένες αυτό το υπέροχο νυφικό φόρεμα, ενώ υπάρχει και μία στην οποία κάθεται αγκαλιά με έναν υπέροχο σκύλο, ο οποίος σχεδόν τη κρύβει και πάλι δεν υποψιαζόμαστε κάτι.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια, πως μας ξεγέλασε με τεράστια επιτυχία, αφού μέχρι χθες δεν είχαμε καταλάβει τίποτα απολύτως.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της Gwyneth Paltrow