Αν θέλεις να ανακαλύψεις τις νέες τάσεις στα παπούτσια πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτή την collection

Αν θέλεις να ανακαλύψεις τις νέες τάσεις στα παπούτσια πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτή την collection

Ακολουθώντας πιστά τα fashion trends που έθεσαν τα μεγαλύτερα ντεφιλέ μόδας και τα street style icons, η καταξιωμένη ελληνική εταιρία υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS αγκαλιάζει τη νέα σεζόν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

826A4223

Cowboy ankle boots που τραβούν το βλέμμα, over-the-knee boots που αναδεικνύουν τα πόδια και αφοπλιστικές, ψηλοτάκουνες γόβες με ιδιαίτερα κοψίματα αποτελούν κάποια από τα key pieces της Fall/Winter 2018-2019 collection. Ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι οι snake skin μπότες και τα leopard prints, που αποτελούν ήδη τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής, ενώ δε λείπουν πιο κλασικά κομμάτια όπως τα oxford boots και τα loafers.

Το αγαπημένο brand TSAKIRIS MALLAS Fall/Winter 18/19 απογειώνει το γυναικείο στυλ με μία εντυπωσιακή και γεμάτη διαφορετικές επιλογές συλλογή που ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση. Από καθημερινά μποτάκια για το γραφείο μέχρι killer stilettos, η χειμερινή collection υπόσχεται να αναδείξει το δυναμισμό κάθε γυναίκας και να της δώσει την ευκαιρία να κάνει το δικό της statement.
Δες επίσης: Έχεις λεπτή μέση και τονισμένους γλουτούς; Aυτό το παντελόνι σε κολακεύει!