Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν trends στις αγαπημένες μας πιτζάμες;

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν trends στις αγαπημένες μας πιτζάμες;

H Women'secret παρουσιάζει όλες τις X-mas τάσεις που πρέπει να γνωρίζεις σε ό,τι αφορά τα sleepwear sets.

winter 18 campaign 17 dailyxmas 2 1
winter 18 campaign 19 trendycol 3
winter 18 campaign 28 mixmatchxmas 1

Warm days at home: O κρύος καιρός θα αποτελέσει την ιδανική δικαιολογία για να αποκτήσεις την πιο cozy συλλογή της χειμερινής σεζόν, αυτή της Women’secret. Πρωταγωνιστής της νέας collection είναι τα polar fleece γεμάτα σχέδια. Επίσης διάφορες πιτζάμες και ρόμπες σε μπλε και γκρι αποχρώσεις με glitter λεπτομέρειες για να συνθέτουν ένα πιο εξεζητημένο look.

Natal tropical: Tα tropical και τα animal prints αποτελούν τα κυρίαρχα σχέδια αυτής της σειράς. Σούπερ κολακευτικά και sexy είδη με μοναδική υφή σε σμαραγδί αποχρώσεις, βαθύ κόκκινο και σκούρο μπλε χρώμα. Σατέν κομμάτια ιδανικά για την ώρα του ύπνου.

Classic pyjamas: Στη νέα συλλογή θα ανακαλύψεις και ιδανικές πιτζάμες για τις χριστουγεννιάτικες στιγμές στο σπίτι. Κομψές, άνετες με διαφορετικά σχέδια και ντεκολτέ. Το φαρδύ πέτο και το μακρύ κόψιμο στο ντεκολτέ προσδίδουν μία κλασική νότα ενώ η συλλογή περιλαμβάνει και μία υφασμάτινη τσάντα.

Pompom party: Έτοιμες για pompom party με τα πιο παιχνιδιάρικα άνετα και χρωματιστά σχέδια της συλλογής. Χουχουλιάρικες και ζεστές πιτζάμες, μπουρνούζια και accessories γεμάτα από φουντίτσες για τις πιο funny, χειμωνιάτικες μέρες.