Βρήκαμε το στυλ σκουλαρικιών που είναι must για τις φετινές γιορτές

Βρήκαμε το στυλ σκουλαρικιών που είναι must για τις φετινές γιορτές

Απλό, διακριτικό αλλά λαμπερό την ίδια στιγμή.

Photo 11 10 2018 16 19 27
Gold Star Earrings 5 600x900
instagram5

Τα G&P Jewels, είναι ένα ελληνικό brand χειροποίητων κοσμημάτων δημιούργημα των σχεδιαστών George Prokopidis και Renee Geo. Οι jewelry designers αποτυπώνoυν στις δημιουργίες τους μια ροκ αισθητική ενώ παράλληλα επικεντρώνονται στα μέταλλα και την υψηλή ποιότητα των σχεδίων τους. Το αποτέλεσμα; Να δημιουργούν τα πιο όμορφα και stylish κοσμήματα που μπορείς να φορέσεις άνετα, όποιο και αν είναι το στυλ σου!

Γι’ αυτές τις γιορτές επικεντρώθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, τα αστέρια και δημιούργησαν ένα σχέδιο σκουλαρικιών που θα γίνει το must have item των φετινών γιορτών. Γιατί, όπως ήδη γνωρίζεις, κανένα outfit δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο αν δεν υπάρχει το κατάλληλο αξεσουάρ που θα το αναδείξει σε στυλιστική πρόταση.

Οι περισσότερες από εμάς παραβλέπουμε ή απλά αφήνουμε στην άκρη το κομμάτι των κοσμημάτων, γιατί δυσκολευόμαστε να βρούμε ένα item που να μην είναι δεσμευτικό αλλά να μας δίνει και την απαραίτητη λάμψη που επιβάλλεται να έχουμε στις γιορτινές μας εμφανίσεις. Αν λοιπόν δε θέλεις να χάσεις χρόνο και χρήματα σε άστοχες αγορές, περιορίσου σε ένα statement αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, απαραίτητα για τα γιορτινά looks, αλλά και όχι μόνο.

Δε θα σου προτείνουμε oversized λίθους ούτε κάτι διακριτικό και μικρό, αλλά αυτά τα σκουλαρίκια σε σχήμα αστεριού που εγγυημένα δεν θα βαρεθείς να φοράς ποτέ. Είναι εντυπωσιακά, είναι ξεχωριστά, είναι μοναδικά, όπως ακριβώς θέλεις να είσαι σε κάθε σου εμφάνιση!
Δες επίσης: Yπάρχει μόνο ένας τρόπος να φοράς το παλτό σου και δεν είναι αυτός που νομίζεις