Aν λατρεύεις τα vintage ρούχα ξέρουμε πού θα περάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Aν λατρεύεις τα vintage ρούχα ξέρουμε πού θα περάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο κέντρο της Αθήνας γίνεται το πιο στυλάτο bazaar με αυθεντικά κομμάτια από τα 60s, 70s, 80s και 90s και εμείς σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

IMG 8281
IMG 8282

Η Loveskirts.gr σε συνεργασία με το θρυλικό κατάστημα Κανελλόπουλος στο κέντρο της Αθήνας οργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Δεκεμβρίου, το πιο cool vintage bazaar της πόλης με αυθεντικά κομμάτια από τα 60s, 70s, 80s και 90s. Tα ρούχα δεν είναι second hand, είναι αφόρετα, και περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να βρεις το φόρεμα, την μπλούζα ή την φούστα που θα αναδείξει το retro στυλ σου. Από μεταξωτά πουκάμισα, vintage ταγιέρ και υπέροχα manteaux, μέχρι εμπριμέ φορέματα, boho γιλέκα και retro chic φούστες, σε αυτό το bazaar θα βρεις τρομερά κομμάτια σε απίστευτες τιμές!

Όλα αυτά τα ρούχα δεν είναι μόνο καινούργια αλλά είναι και ραμμένα στο χέρι, φτιαγμένα ανάμεσα στη δεκαετία του 1960 και στη δεκαετία του 1990 στο ατελιέ που διάθετε τότε το κατάστημα Κανελλόπουλος.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του καταστήματος που μετράει πάνω από 90 χρόνια στην Πλατεία Καρύτση (Χρήστου Λαδά 9) θα φιλοξενήσει τo μοναδική αυτό bazaar και σε προσκαλεί για X-mas shopping υπό τους ήχους της Jazz μουσικής, με ζεστό κρασί και μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα οι πόρτες του παλιού υφασματάδικου θα είναι ανοιχτές και μέσα θα βρίσκεται ένας ολόκληρος, «παλιός», fashion κόσμος ο οποίος φαντάζει τόσο μα τόσο επίκαιρος!
Δες επίσης: Οκτώ παντελόνια που μόνο τα κορίτσια με περιφέρεια θα εκτιμήσουν