Η Χριστίνα Κοντοβά ποζάρει με το μπικίνι της και κάνει τα Χριστούγεννα να μοιάζουν ήδη παρελθόν

Η Χριστίνα Κοντοβά ποζάρει με το μπικίνι της και κάνει τα Χριστούγεννα να μοιάζουν ήδη παρελθόν

Μα τι σώμα είναι αυτό;

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που αγαπάμε πολύ και που δεν χορταίνουμε να κοιτάζουμε στο Instagram account μας. Είναι μία από τις πολύ sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz και έχουμε τις αποδείξεις γι’ αυτό. Όσο εμείς προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα, φοράμε τα ζεστά μας και κουρνιάζουμε δίπλα από το τζάκι με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, η Χριστίνα, κυκλοφορεί με το μπικίνι της και μας φέρνει πιο κοντά... στο καλοκαίρι.

Ναι, καλά διάβασες. Μπικίνι μόλις τρεις ημέρες από τα Χριστούγεννα. Η σχεδιάστρια μόδας απολαμβάνει Χριστουγεννιάτικες διακοπές σε έναν εξωτικό προορισμό που όμως δεν μας αποκάλυψε, με κλίμα και feeling άκρως καλοκαιρινό. Και βλέποντας την, κι εμείς αναπολήσαμε το καλοκαιράκι που πέρασε τόσο γρήγορα, και αρχίσαμε να κάνουμε σχέδια γι’ αυτό που έρχεται.

Η Χριστίνα πόζαρε για μια φωτογραφία στο Instagram account της, φορώντας το μπικίνι της και αποδεικνύοντας μας για μία ακόμη φορά, πως έχει υπέροχο σώμα. «Ο παράδεισος βρέθηκε» έγραψε στη λεζάντα της και τα likes έπεσαν βροχή. Λίγα λεπτά μετά μας έδειξε και σε story τον παράδεισο, και το μόνο που κάναμε ήταν να ζηλέψουμε και να συμφωνήσουμε μαζί της.





Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Πώς καταφέρνει η Χριστίνα Κοντοβά και έχει 365 ημέρες το χρόνο καλλίγραμμο κορμί;