Το παρακάτω τεστ θα σου δείξει αν πρέπει ή όχι να φοράς τακούνια

Το παρακάτω τεστ θα σου δείξει αν πρέπει ή όχι να φοράς τακούνια

Μπορεί για εσένα τα φλατ παπούτσια να είναι μονόδρομος.

Copenhagen str F18 184

Είσαι από τις γυναίκες που περπατάνε άνετα πάνω σε τακούνι ή για εσένα τα φλατ παπούτσια είναι μονόδρομος; To παρακάτω τεστ θα σε πείσει.
Bγάλε τα παπούτσια σου και κάθισε σε μια κανονική καρέκλα με όρθια στάση σώματος. Να βεβαιωθείς ότι η καρέκλα έχει επίπεδο κάθισμα και ότι είσαι άνετη πάνω σε αυτήν, με την πλάτη σου ευθεία. Σήκωσε το ένα πόδι επάνω, έτσι ώστε να εκτείνεται σε μία ίσια, νοητή γραμμή μπροστά σου. Άφησε το άλλο πόδι προς τα κάτω, να ακουμπά άνετα στο έδαφος.

Το πόδι που έχεις εκτεταμένο μπροστά σου στον αέρα, χαλάρωσέ το στο σημείο του αστραγάλου. Αν νιώσεις ότι το μπροστινό μέρος του ποδιού σου πέφτει λίγο, αυτό σημαίνει ότι θα είσαι πιο άνετα στα ψηλά τακούνια. Αν όμως το πόδι σου παραμένει άκαμπτο σημαίνει πως δεν μπορεί να χαλαρώσει καθόλου το πέλμα σου άρα θα δυσκολευτείς να περπατήσεις πάνω σε ψηλοτάκουνα και είναι καλύτερα να φοράς φλατ. Το πόσο ευέλικτο είναι το πέλμα και το αν μπορεί να «λυθεί» ή όχι ο αστράγαλος, διαφοροποιείται στην καθεμία από εμάς και είναι καλό να ξέρεις σε τι κατηγορία ανήκεις εσύ πριν αποφασίσεις να επενδύσεις όλο τον μισθό σου σε 12ποντα.
Δες επίσης: Δείξε μου το πουλόβερ σου να σου πω τι αξεσουάρ πρέπει να βάλεις