Η Shop & Trade φέρνει νέα brands και έχουμε κάπως ενθουσιαστεί με τα νέα

Η Shop & Trade φέρνει νέα brands και έχουμε κάπως ενθουσιαστεί με τα νέα

Η Shop & Trade υποδέχτηκε μαζί με τη νέα χρονιά και τρία σημαντικά brands που έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ήδη επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Shop & Trade ανέλαβε τη διανομή και προώθηση των σημάτων Guess, Dstrezzed και Silvian Heach στην Ελλάδα.

Dstrezzed
Guess

Για την Guess οι συστάσεις είναι περιττές. Το παγκοσμίου φήμης brand ρούχων και αξεσουάρ αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες σύμβολο ενός νέου, σέξι και περιπετειώδους lifestyle. Όλα ξεκίνησαν το 1981, όταν οι αδερφοί Marciano αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη Γαλλία για να κυνηγήσουν το Αμερικανικό όνειρο, το οποίο δεν άργησαν να πιάσουν με την επανεφεύρεση του… τζιν! Το 3-zip Merilyn, ένα πετροπλυμένο slim fit τζιν, ήταν ένα από τα πρώτα σχέδιά τους που διατέθηκε στα Bloomingdale’ s της Νέας Υόρκης και μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίστηκε από ράφια του καταστήματος. Με τους αδερφούς Marciano στο τιμόνι της εταιρείας μέχρι και σήμερα, η Guess εμπλουτίζει τη συλλογή της με αντρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ που ξεχωρίζουν για το casual και fashion oriented ύφος τους.

Η Silvian Heach ένα από τα αγαπημένα brands των fashion stylists, επανήλθε στο πορτφόλιο της Shop & Trade. Ναυαρχίδα της Arav Group, η Silvian Heach αποτελεί το fashion brand που απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να νιώθουν γοητευτικές στην καθημερινότητά επιλέγοντας stylish ρούχα και αξεσουάρ σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η γυναίκα της Silvian Heach διακρίνεται για το καλό της γούστο και την έμφαση που δίνει στις λεπτομέρειες.

H Dstrezzed δημιουργήθηκε για τον σύγχρονο τζέντλεμαν, προσφέροντάς του ενδυματολογικές επιλογές που θυμίζουν χειροποίητες δημιουργίες του παρελθόντος με ένα φρέσκο twist. Από την παρουσίαση της πρώτης συλλογής το 2010 η έμπνευση αντλείται από τον σκληρά εργαζόμενο άντρα του 1950, προτείνοντας σύνολα που συνδυάζουν την κομψότητα του χθες με την άνεση που επιτάσσουν οι ανάγκες του σήμερα. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Dstrezzed υπόσχονται να τον κάνουν να ξεχωρίζει μες στο πλήθος για το αυθεντικά κομψό αλλά και cool στυλ του σε κάθε περίσταση.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@shopandtrade.gr