Reebok x Gigi Hadid: H συλλογή ρούχων που δεν θα θες να φοράς μόνο στο γυμναστήριο μόλις κυκλοφόρησε

Reebok x Gigi Hadid: H συλλογή ρούχων που δεν θα θες να φοράς μόνο στο γυμναστήριο μόλις κυκλοφόρησε

Δες πρώτη τα ρούχα και τα παπούτσια που σχεδίασε το γνωστό top model, Gigi Hadid, σε συνεργασία με την Reebok.

430713 C22027 SS19 Aztrek RetroRunning Gigi Capsule01 Graphics Pack 03
433366 C22027 SS19 Aztrek RetroRunning Gigi Capsule01 Graphics Pack 11

Η Reebok συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Gigi Hadid, λανσάροντας σήμερα την πρώτη τους πλήρη συλλογή ρούχων, που ονομάζεται Reebok x Gigi Hadid. Με το λανσάρισμα της πρώτης της συλλογής ρούχων, η Gigi Hadid αναλαμβάνει ρόλο σχεδιάστριας μόδας, συνδυάζοντας την αυθεντική κληρονομιά της Reebok και την προσωπική της αγάπη για τη μόδα και τον αθλητισμό.

Επίσημα διαθέσιμη στο https://www.reebok.com/gr/gigi_hadid και σε επιλεγμένους συνεργάτες από τις 05 Φεβρουαρίου 2019, η ολοκαίνουρια Reebok x Gigi Hadid συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη μοναδική ιστορία της Hadid και την αγάπη της για το βόλεϊ, κάτι που μεταφράζεται στις τολμηρές γραμμές και τα σχέδια με έντονα χρώματα, όπως επίσης και στο νέο αθλητικό παπούτσι της μάρκας, το Aztrek Double.

Το Aztrek Double, που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μέσα από αυτή τη συνεργασία, ανανεώνει το αρχικό παπούτσι Aztrek με μια εξαιρετικά χοντρή ενδιάμεση σόλα και δύο επιλογές σε κορδόνια. Εμπνευσμένο από το 90s style αλλά προσαρμοσμένο στο lifestyle του σήμερα, η έκδοση Aztrek Double της Gigi μπορεί να συνδυαστεί με κάθε κομμάτι της συλλογής και αποτελεί την τέλεια προσθήκη στο look οποιουδήποτε θέλει να βάλει μία ρετρό πινελιά στην γκαρνταρόμπα του.