Είναι αυτά τα πιο ακριβά γυαλιά ηλίου του κόσμου;

Είναι αυτά τα πιο ακριβά γυαλιά ηλίου του κόσμου;

Η Creative Director του ομώνυμου brand γυαλιών οράσεως και ηλίου, Francis de Lara, συνεργάστηκε με τον βετεράνο fashion photographer, John-Paul Pietrus, και δημιούργησαν την πιο extravagant σειρά γυαλιών που έχεις δει ποτέ.

dsds
fvdfd

Γυαλιά σε σχήμα καρδιάς, με βραχίονες που μοιάζουν με μεγάλα χρυσά φίδια και έχουν πάνω τους πολύτιμους λίθους, φιλοτεχνήθηκαν μέσα σε εκατοντάδες ώρες εργασίας από τον διάσημο Ιταλό τεχνίτη Pietrus για λογαριασμό του luxury eyewear brand, Francis de Lara. Oλόκληρη η limited σειρά οπτικών είναι επηρεασμένη από την καθολική εκκλησία και την περίοδο της Αναγέννησης και ονομάζεται «Μy Healing Bleeding Heart».

Ανάμεσα στα υλικά που χρησιμοποίησε ο Pietrus για την κατασκευή τους ήταν και ένα ροζ διαμάντι 2,0 καρατίων που κοστίζει 700.000 ευρώ και θεωρείται από τα πιο ακριβά στον κόσμο. Με όλη αυτή την εισαγωγή καταλαβαίνεις για ποιο λόγο βάλαμε αυτόν τον τίτλο στο άρθρο μας και καταλαβαίνεις επίσης πως το ερωτηματικό σε αυτόν είναι περιττό.

Η collection αποτελείται από 12 σχέδια και το πιο «φθηνό» από αυτά ξεκινάει από τα 15.000 Ευρώ. Φυσικά θα σε ενημερώσουμε πως αν θες να διαθέσεις αυτό το εξωφρενικά μεγάλο ποσό για ένα ζευγάρι γυαλιά –έστω και αν αυτό θεωρείται έργο τέχνης- θα το βρεις online στο www.matchesfashion.com. Aν πάλι αναζητάς κάτι λιγότερο extravagant... αυτή η collection δεν είναι για εσένα αλλά αξίζει την προσοχή σου γιατί η αλήθεια είναι πως κάτι αντίστοιχο δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.
Δες επίσης: Οκτώ νέοι τρόποι να φορέσεις σήμερα τα basic κομμάτια σου