Triumph S/S 2019: Όταν μια συλλογή εσωρούχων δεν δημιουργείται, αλλά δημιουργεί!

Triumph S/S 2019: Όταν μια συλλογή εσωρούχων δεν δημιουργείται, αλλά δημιουργεί!

Αυτή η εποχή μας οδηγεί σε μια μυστική πόρτα, για να ανακαλύψουμε μέρος της ιστορίας της Triumph. Εδώ βρίσκουμε τα πρώτα της βήματα και τους μοναδικούς και πολύτιμους θησαυρούς της, που περιμένουν να μας εμπνεύσουν και να μας οδηγήσουν σε μια νέα γενιά γυναικών.

TRIUMPH

Στη νέα αυτή συλλογή αντλούμε έμπνευση από τη φύση. Αισθανόμαστε ότι η δύναμη του νερού, μας γεμίζει μπλε αποχρώσεις, ενώ ταυτόχρονα η γυναικεία απελευθέρωση μοιράζεται ροζ αποχρώσεις με όλους. Η ανθοφορία εμπνέει και δημιουργεί όμορφα μοτίβα και διαμορφώνει νέες σιλουέτες. Η σαγηνευτική ροή του νερού και οι εναλλαγές στο φως και τις σκιές, μετουσιώνονται σε οργανικά υφάσματα και διαφάνειες. Kάθε σουτιέν υπόσχεται ένα φυσικό, νεανικό και καλοσχηματισμένο στήθος. Τα bralette δημιουργούν όμορφη σιλουέτα και προσδίδουν άνεση χωρίς την ύπαρξη μπανέλας. Γιορτάζουμε το καλωσόρισμα μιας collection με ευρεία γκάμα σε μεγέθη και τη νέα γενιά απαλής και ελαφριάς ενίσχυσης. Η ελαφρότητα και η απαλότητα παραμένουν οι βασικές κατευθύνσεις για την επιλογή υφασμάτων. Τα τελειώματα αναβαθμίζονται και η δημιουργία εκσυγχρονίζεται, ώστε να προσφέρει απαλότητα και άνεση, εγγυημένη από την ποιότητα της Triumph. Κοιτάμε την τελειότητα και την ομορφιά σε κάθε λεπτομέρεια για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, που θα απογειώσουν την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας.
Η Triumph συναντά πάντα τις ανάγκες των καταναλωτριών, οι οποίες απαιτούν τέλεια εφαρμογή από τα πιο μοντέρνα ως τα πιο κλασικά κομμάτια. Για το λόγο αυτό η collection Triumph χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες εσωρούχων, που καλύπτουν κάθε εφαρμογή για κάθε περίσταση. Στόχος είναι να συνδυάζονται η εμπειρία και οι καινοτομίες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθησιακό αλλά και απόλυτα άνετο.

Shape collection. Καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών από τη διακριτική σμίλευση μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα διαμόρφωσης. Απλά και λειτουργικά styles με δαντέλα και σαγηνευτικό look, που επιτυγχάνουν την ιδανική σιλουέτα και σωματότυπο.
Style collection. Μοντέρνα εσώρουχα που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, βασισμένα στις best seller εφαρμογές.
Everyday collection. Απαραίτητα, καθημερινά styles με την τέλεια εφαρμογή. Styles ελαφριά, μοντέρνα και αόρατα κάτω από τα ρούχα, ιδανικά για κάθε μέρα.
Classics collection. Διαχρονικά εσώρουχα με απίστευτη άνεση και εφαρμογή για όσες αναζητούν τη διαχρονική κομψότητα.
Και η συλλογή ολοκληρώνεται με την αθλητική collection Triaction για κάθε τύπο άθλησης, καθώς και την collection από briefs για να δημιουργείτε κάθε συνδυασμό που επιθυμείτε.