Σέξι στην παραλία όποιο και αν είναι το μέγεθος σου

Σέξι στην παραλία όποιο και αν είναι το μέγεθος σου

Με ολόσωμο ή μπικίνι, η παραλία φέτος θα σου ανήκει.

Η πιο μεγάλη φοβία με το που μπει ο Ιούνης δεν είναι ο ήλιος που καίει μήτε τα κουνούπια μήτε η αποτρίχωση σας, είναι το άτιμο το μαγιό που θα κρύψει τα περιττά κιλά -εεεμ.. συγνώμη, την καλοπέραση- που σας έμειναν από τον χειμώνα. Πέρασες ένα όμορφο χειμώνα, δεν το μετανιώνεις αλλά τι γίνεται τώρα που τίποτα δεν κρύβεται κάτω από το φώς του ήλιου;

Θες ένα μαγιό που να κρύβει τις μικρές και μεγάλες ατέλειες του σώματος σου, διακριτικά και κομψά και ταυτόχρονα να δείχνεις σέξι και να αισθάνεσαι υπέροχα με το σώμα σου, είναι τόσο απλό. Υπάρχουν πολλά brands και online shops στο internet στα οποία μπορείς να βρεις τέτοια plus size μαγιό χωρίς να καταλήξεις να μοιάζεις με την γιαγιά σου. Εμείς έχουμε από καιρό ξεχωρίσει το Modcloth.com γιατί έχει αυτά τα μαγιό που αγκαλιάζουν την σιλουέτα, δείχνουν θηλυκά και μπορείς να τα βρεις σε όλα τα μεγέθη.

Σέξι ψηλόμεσα μπικίνι

bikinis_collage

Τονίζουν το στήθος -το δυνατό σας σημείο- και καλύπτουν την κοιλίτσα με έξυπνο τρόπο ώστε να σε κάνουν να μοιάζεις με αισθησιακό pin up girl του 50. Το κάτω μέρος του μαγιό θυμίζει πιο πολύ κοντή φούστα παρά σλιπ κάτι που το κάνει διακριτικά να ανορθώνει τον ποπό και να κρύβει τα παχάκια στους γοφούς.

Ολόσωμο που αγκαλιάζει της καμπύλες

olosoma_collage1
olosoma_collage2

Εμπνευσμένα κατευθείαν από το 50, τα ολόσωμα μαγιό κολακεύουν το πάνω μέρος, δένοντας πίσω από το λαιμό, σφίγγουν το σώμα και τονίζουν την υπέροχη μέση σου και το εφέ της κοντής φούστας, πάλι, κολακεύει τους γλουτούς σου.

Τράβηξε την προσοχή σε άλλα σημεία

Καλοφτιαγμένα νυχάκια, μία υπέροχη μπαντάνα στα μαλλιά, έθνικ σκουλαρίκια, πολύχρωμα jelly πέδιλα ή ένα υπέροχο χαμόγελο, όλα σε συνδυασμό με το μαγιό σου θα τραβήξουν τα βλέμματα στα σωστά σημεία και θα απογειώσουν το στυλ σου.