7 Decades, 7 Icons: H GANT μας συστήνει το διαχρονικό «The Club Blazer» από τη δεκαετία του '60

7 Decades, 7 Icons: H GANT μας συστήνει το διαχρονικό «The Club Blazer» από τη δεκαετία του '60

Ο εορτασμός «Επτά Δεκαετίες, Επτά Εμβληματικά Κομμάτια» συνεχίζεται το Μάρτιο με το κλασσικό Club Blazer, το δεύτερο από τα επτά εμβληματικά κομμάτια που καθιέρωσαν τη GANT στον χώρο της ένδυσης.

Το Club Blazer, με κύριο διακριτικό στοιχείο του τα χρυσά κουμπιά, το συναντάμε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ‘60 στα μέλη των ιδιωτικών ομίλων ιστιοπλοΐας. Σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και μπορεί να φορεθεί με ποικίλους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου το συνδυάζει με τζιν παντελόνα και μαρινιέρα για ένα πιο casual look. Όταν η GANT ξεκίνησε την παραγωγή των blazers, ήρθε αντιμέτωπη με την πρόκληση να δημιουργήσει σακάκια τα οποία είναι προσιτά στο ευρύ κοινό αλλά ταυτόχρονα διατηρούν όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία κάνουν ένα tailor made blazer να ξεχωρίζει. Με την πάροδο των χρόνων, η πρωτοπόρος εταιρεία, εξέλιξε τόσο την παραγωγική διαδικασία όσο και τον τρόπο που το Club Blazer συνοδεύει τις εμφανίσεις μας. Αποτέλεσμα; Ένα διαχρονικά μοντέρνο σακάκι από τη GANT, η οποία διαμόρφωσε το premium preppy American Sportswear στυλ.

https://www.instagram.com/p/BvZQnquB9za/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, η GANT παρουσιάζει το Club Blazer για άνδρες και γυναίκες, ως μέρος της eco-friendly σειράς ρούχων της. Σε συνεργασία με την Seaqual, εταιρεία που εξειδικεύεται στη συγκομιδή και ανακύκλωση πλαστικών απορριμμάτων από τις θάλασσες της Μεσογείου, η GANT από το 2018 ανακυκλώνει, βελτιστοποιεί και στη συνέχεια χρησιμοποιεί τα υλικά αυτά στην παραγωγή ενδυμάτων ως νήματα. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύει να εκπαιδεύσει και να ενεργεί βάσει ηθικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικής συνείδησης. Αυτή η συνειδητή και βιώσιμη προσέγγιση για το σχεδιασμό ρούχων, είναι το μέλλον της βέλτιστης πρακτικής στη βιομηχανία της μόδας. Επτά δεκαετίες, επτά κυρίαρχα στυλ, αναδεικνύονται μέσω της καμπάνιας 7 Decades 7 Icons. Το πουκάμισο Button-Down, το σακάκι Club Blazer, το παντελόνι Chino, το Piqué, η μπλούζα Heavy Rugger, το GANT Varsity Jacket και το Cable Knit πουλόβερ είναι, όλα, θεμέλια στην εβδομηκονταετή επιτυχία του brand.
Ανακαλύψτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ!