Liu Jo: Μάθε τα πάντα για τo πιο κομψό fashion brand

Liu Jo: Μάθε τα πάντα για τo πιο κομψό fashion brand

Oι συλλογές του White Label και Blue Denim είναι ό,τι πιο σοφιστικέ θα δεις για τη σεζόν S/S 2019.

Denim 07

Liu Jo White Label
Η έναρξη της σεζόν προτείνει ρούχα με χαρακτήρα για ειδικές περιστάσεις. Αλυσίδες, τρουξ, δαντέλες και πολύ κουλ λεπτομέρειες αναδεικνύονται σε μια κομψή αλλά ποτέ προβλέψιμη παλέτα: το ασπρόμαυρο –συμπεριλαμβανομένης της «βινύλ» έκδοσης– συνδυάζεται με ροζ νότες, δημιουργώντας ένα πολύ λαμπερό αποτέλεσμα που κάνει τον συνδυασμό κόκκινου-ροζ σούπερ μοδάτο. Ένας γοητευτικός κόσμος που παρουσιάζει μικρά φλοράλ πριντ και ειδικά τις εμπριμέ παραλλαγές Ζώνες/Αλυσίδα σε ασπρόμαυρο φόντο: ένας μοναδικός συνδυασμός αλυσίδων, φλοράλ πινελιών και γραφισμών απεικονίζει έναν συναρπαστικό και διαχρονικό κόσμο που γίνεται το καλτ μοτίβο του θέματος.
Το δεύτερο κομμάτι της συλλογής White Label για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 χαρακτηρίζεται από μια φρέσκια και αστραφτερή διάθεση. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από δύο θέματα που αντιστοιχούν σε δύο διαφορετικές στιγμές της σεζόν: πραγματοποιώντας τη μετάβαση από την άνοιξη στο καλοκαίρι, η σεζόν ξεκινά με το θέμα Safari Garden Gate που βασίζεται στις φυσικές αποχρώσεις της άμμου και τους πράσινους τόνους, μαζί με φούξια και Cameo Pink, προχωρώντας προς το καλοκαίρι με τον κόσμο του Mediterranean Allure, το οποίο βασίζεται σε λευκές και φυσικές αποχρώσεις, με την προσθήκη της ζεστασιάς του Feel Rouge και του μαγνητισμού του Cornflower Blue.

Liu Jo Blue Denim
Εμβληματικό μα ποτέ ίδιο, κουλ και διαχρονικό: το ντένιμ είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού, είναι ανθεκτικό στις πλύσεις, έρχεται σε διάφορες εφαρμογές και τραβάει την προσοχή σας από την πρώτη ματιά. Τα τζιν είναι εφαρμοστά, λεπτά, κλασικά, boyfriend, mom fit και ζωντανεύουν σε καμβάδες και σε διάφορες πλύσεις που ανανεώνονται και καινοτομούν, χωρίς να ξεχνούν ποτέ το κομψό και πολύτιμο άγγιγμά τους. Διαθέτουν τρουξ, δαντέλα, σκισίματα και στρας, σούπερ λαμπερές λεπτομέρειες που περιγράφουν ένα διαχρονικό ρούχο, καθιστώντας το οικείο και παράλληλα καινούργιο και γοητευτικό.
Μία από τις καινοτομίες της συλλογής είναι η γκάμα φιλικών προς το περιβάλλον τζιν που περιλαμβάνει προσεκτική μελέτη του προϊόντος μέσω της χρήσης φιλικών προς το περιβάλλον καμβάδων και πλύσεων.
Η απαραίτητη τάση της συλλογής είναι, φυσικά, το λογότυπο: όντας ο λαμπερός πρωταγωνιστής των καλτ κομματιών της πρότασης, εμφανίζεται ως print σε όλη την επιφάνεια, με στρας ή πούλιες στο ύψος των γοφών, με κέντημα στο πίσω μέρος και, στην πιο κομψή και αυθεντική εκδοχή του, ως selvedge μπλε denim χωρίς ξέφτια.
Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα πουκάμισα που γίνονται ιδιαίτερα με δαντέλα και στρας, τα σορτς με εφαρμογές και τα ελαφρά και casual τζιν με αστραφτερές πινελιές και κεντήματα με πεταλούδες: για να ξεχωρίζετε πάντα, ακόμη και το καλοκαίρι.
Info: Τα ρούχα Liu Jo διανέμει στην Ελλάδα η εταιρία Shop&Trade