Banana Moon New Collection 2019: Ανακάλυψε τα πιο hot beach styles της σεζόν!

Banana Moon New Collection 2019: Ανακάλυψε τα πιο hot beach styles της σεζόν!

Κοιτάμε μαγιό από τώρα;

Φυσικά, αν πρόκειται για μια τόσο elegant συλλογή που αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας! Η νέα συλλογή της Banana Moon για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 είναι εμπλουτισμένη από, έντονα prints, γεμάτα ζωντανά χρώματα, μοντέρνο casual στιλ και sexy διάθεση!

91E LUA PALERMO HVC56 TAKA PALERMO HVC56 AMB
91E CROSLO MONTEROS SIN82 BLIKA MONTEROSS SIN82 AMB
91E BLUCO ALLCHIC GGK01 STORA ALLCHIC GGK01 AMB

Στο επίκεντρο της φετινής Collection κυριαρχούν οι «Banana Moon» «Couture» και «Teens» συλλογές, μεταφέροντας μας σε διαφορετικούς αγαπημένους προορισμούς. Άψογα σχεδιασμένα patterns, τροπικά prints, έντονα χρώματα, αλλά και κεντήματα που εστιάζουν στην λεπτομέρεια, είναι οι πρωταγωνιστές της νέας συλλογής.

91E LUA KILIFI HUZ13 AMB
91E CLEO IQUITOS HRK66 AMB
91E COOPER LAGUN HVV13 AMB1

Είτε είσαι fan των bikini, είτε προτιμάς τα ολόσωμα μαγιό, οι φετινές προτάσεις θα ικανοποιήσουν τις στιλιστικές προσδοκίες σου! Δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τα μαγιό με τα αγαπημένα σου σχέδια και χρώματα που θα αναδείξουν το πιo hot beach στιλ σου.. και θα σε μετατρέψουν σε Queen of the Beach!

91E MINO MANDALAY HUY01 IOKA MANDALAY HUY01 AMB2
91E BORAGE SUNPALM HVO11 AMB
91E NUCO FLASHBACK HRW74 AVORA FLASHBACK HRW74 AMB copy copy

Αre you ready? Η νέα συλλογή Banana Moon για το 2019, καταφτάνει σε λίγες μέρες και θα την βρεις σε πάνω από 90 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα & online στο z-mall.

Mείνετε συντονισμένες στις σελίδες της Banana Moon στο facebook και στο instagram για ένα hot καλοκαίρι γεμάτο style, fun και άνεση στην παραλία. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι Life is Better at the Beach!

Discover more @ https://bananamoon.gr/