H Intimissimi μόλις κυκλοφόρησε 4 νέα σουτιέν και τα θέλουμε όλα!

H Intimissimi μόλις κυκλοφόρησε 4 νέα σουτιέν και τα θέλουμε όλα!

Η Intimissimi επεκτείνει τη συλλογή σουτιέν της, συνδυάζοντας τεχνικές ultra-fit και τα τελευταία fashion trends και δημιουργεί premium προϊόντα.

1

Το ιταλικό lingerie brand Intimissimi επεκτείνει τη συλλογή σουτιέν του, προσθέτοντας τέσσερα νέα στιλ, σχεδιασμένα για απαράμιλλη άνεση: Iris, Mina, Mara και Clara.

2
RBD90ASCD90A 020
RID90BSCD90A 022

Καθένα από αυτά έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υλικά premium ποιότητας made-in-Italy: από την εξαιρετικά απαλή, άνετη εσωτερική στήριξη με ανάλαφρο microfiber ζέρσεϊ ύφασμα, μέχρι τις πιο φαρδιές, ευπροσάρμοστες τιράντες - σχεδιασμένες να προσφέρουν καλύτερη στήριξη και εφαρμογή.

Τέσσερα νέα looks, διαθέσιμα έως και F cup: Mina, το δαντελένιο balconette με ένθετα από τούλι στο πίσω μέρος και ειδικά διαμορφωμένα βαμβακερά cups.

Iris bralette με μπανέλα που αγκαλιάζει το σώμα. Clara, το balconette με μαλακό cup και άνετη μπανέλα καθώς και η εκδοχή του χωρίς μπανέλα που ακούει στο όνομα Mara και είναι σχεδιασμένη για μέγιστη υποστήριξη, ακόμα και στα πλαϊνά μέρη.
Για τέλειους mix&match συνδυασμούς, η Intimissimi μαζί με τα νέα σχέδια σουτιέν δημιούργησε διάφορα στυλ σλιπ όπως Brazilian-cuts, ψηλόμεσα που αγκαλιάζουν τέλεια της καμπύλες του σώματος κ.α