Η Florence εμπνέει τον οίκο Gucci

Η Florence εμπνέει τον οίκο Gucci

H Florence Welch φαίνεται πως είναι η νέα μούσα του γνωστού Ιταλικού οίκου.

Η εκκεντρική Florence Welch, από Florence and The Machine, φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του θρυλικού οίκου Gucci. Η Fida Giannini την ονόμασε ως τη νέα έμπνευση του οίκου για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2011.

"Καθώς οραματιζόμουν την κολεξιόν, σκεφτόμουν ένα πρόσωπο που θα συνδυάζει το δυναμισμό με το μυστήριο.. ήθελα μια μούσα που θα μπορούσε να αποπνέει ταυτόχρονα και τα δύο στοιχεία. Η Florence είναι ακριβώς αυτή η γυναίκα! Τη γνώρισα στο Λος Άντζελες στα φετινά βραβεία Grammy και πραγματικά με γοήτευσε με την παρουσία και την προσωπικότητά της. Είναι πάρα πολύ δυναμική και προσθέτει μια αφόρητη ποιότητα στις συναυλίες της. Διαθέτει επίσης μια απίστευτη αυτοπεποίθηση που οπωσδήοτε συνάδει με την εικόνα της γυναίκας που εκφράζει τον οίκο Gucci", εξηγεί η Giannini.

O Gucci -που επέλεξε τους Mark Ronson, Rihanna και James Franco σε προηγούμενες καμπάνιες- διαθέτει μάτι για νέο ταλέντο και διαφορετικό κοινό. Η επιτυχία του είναι το γεφύρωμα ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν, καθώς και οι συνεργασίες με εναλλακτικά πρόσωπα που δίνουν έξτρα πόντους στην εικόνα του.