Ποια ήταν η ηχηρή απουσία που σημάδεψε το MET Gala 2019;

Ποια ήταν η ηχηρή απουσία που σημάδεψε το MET Gala 2019;

H star, που περιμέναμε να δούμε πιο πολύ από όλες στα σκαλιά του Mητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης, ανέβασε post όπου έτρωγε πίτσα λίγη ώρα πριν το event.

Και εκεί που φέρναμε στη μνήμη μας τις εμβληματικές εμφανίσεις της τα τελευταία 13 χρόνια στο MET Gala –θα τις δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery- και ανυπομονούσαμε για τη φετινή, η οποία θα ήταν και βασισμένη σε ένα θέμα (aka Camp Fashion) «βούτυρο στο ψωμί» της, η Sarah Jessica Parker έκανε την έκπληξη και δεν εμφανίστηκε ποτέ στα «Όσκαρ της Μόδας». Το ό,τι δεν θα παρευρεθεί στο φετινό event το μάθαμε μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξή του όταν και η διάσημη ηθοποιός-fashion icon, ανέβασε στο Instagram της ένα post όπου έτρωγε πίτσα.

Οι fans άρχισαν να την ρωτάνε σε σχόλια τους κάτω από την ανάρτησή της για το «αν θα έπρεπε να ετοιμάζεται τέτοια ώρα για το MET Gala» και εκείνη απάντησε πως δεν θα δώσει το παρόν φέτος «γιατί πρόκειται το απόγευμα να ταξιδέψει εκτός χώρας». Η τελευταία φορά που η Parker απουσίασε από τη συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν το 2017 όταν και έκανε γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά του HBO, «Divorce». Το να πούμε ότι δεν μας έλειψε κοιτώντας τις εμφανίσεις της βραδιάς θα ήταν το μεγαλύτερο ψέμα όλων των εποχών. Ελπίζουμε του χρόνου να επανορθώσει με το πιο extravagant look ever…
Δες επίσης: MET GALA 2019: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας

https://www.instagram.com/p/BxIIQynAyG-/