Bohemian soul: Η Fullah Sugah μας συστήνει τη νέα της συλλογή και μας υπόσχεται ένα μποέμ καλοκαίρι

Bohemian soul: Η Fullah Sugah μας συστήνει τη νέα της συλλογή και μας υπόσχεται ένα μποέμ καλοκαίρι

Summer Collection 2019: Γνώρισε μία συλλογή ρούχων που ακολουθεί το νέο-μποέμ trend!

CMS 5700
CMS 5828
FS 05.080073

Αυτό το καλοκαίρι ακολούθησε το δρόμο των trends και ανέδειξε την πιο μποέμ πλευρά του εαυτού σου, με τη νέα συλλογή ρούχων της Fullah Sugah! Απόλαυσε μια μεγάλη γκάμα σε σεμιζέ φορέματα, τοπ και παντελόνες με υπέροχα floral prints και ρομαντικό αέρα, εμπνευσμένα από το Μεσογειακό chic. Βρες το τέλειο trendy outfit για τις βόλτες σου στο νησί αλλά και look για πιο glam ιδιαίτερες εμφανίσεις, χωρίς να βγεις από το budget σου!

Εάν οι τσάντες είναι το φετίχ σου τότε είσαι στο σωστό δρόμο. Εδώ η προσιτή πολυτέλεια βρίσκεται στα καλύτερά της! Ανακάλυψε έξυπνες τσάντες που περιέχουν clutch bag και μια μεγάλη γκάμα από τσάντες πλάτης, ώμου, χιαστί αλλά και ψάθινες τσάντες παραλίας, που σίγουρα θα γίνουν αφορμή για shopping, ενώ η μεγάλη ποικιλία σε εσπαντρίγιες, σανδάλια και πλατφόρμες θα ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία το πιο cool & effortless look του θέρους.

Εάν η φετινή συλλογή της Fullah Sugah ήταν γυναίκα θα ήταν η Brigitte Bardot στην ταινία «ο Θεός ‘Επλασε τη Γυναίκα» ή η Jane Birkin στις παραλίες του Γαλλικού Νότου. Εάν ήταν τραγούδι, θα ήταν τραγούδι της Blondie ή της Sia και εάν ήταν μέρος τότε σίγουρα θα ήταν ο δικός σου… καλοκαιρινός παράδεισος!
Φτιάξε τον, χτίζοντας το δικό σου, προσωπικό σου στυλ με τη Καλοκαιρινή Συλλογή της Fullah Sugah!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE www.fullahsugah.gr
BΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ https://www.fullahsugah.gr/katastimata
Facebook https://www.facebook.com/FullahSugahOfficial
Instagram https://www.instagram.com/fullah_sugah/?hl=en
Δείτε όλα τα Fashion Stories https://www.fullahsugah.gr/fashion-stories