Κimono Dresses: Aυτή η capsule collection έχει τα πιο ονειρικά, καλοκαιρινά φορέματα

Κimono Dresses: Aυτή η capsule collection έχει τα πιο ονειρικά, καλοκαιρινά φορέματα

Δες πώς να φορέσεις το πιο hot trend στα φορέματα για το φετινό καλοκαίρι.

NIDODILEDA TAYLOR LASHAE PARIS 10
NIDODILEDA TAYLOR LASHAE PARIS 2

Τα φορέματα είναι ο πυλώνας κάθε καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και το brand Nidodileda μας έχει «προσφέρει» απλόχερα μερικά από τα πιο αέρινα, bohemian κομμάτια της φετινής σεζόν, μέσα από τη συλλογή του S/S 2019 με τίτλο «Cameo». Οι bohemian-luxury δημιουργίες του brand αποτελούνται από δροσερά υφάσματα με ευφάνταστες λεπτομέρειες που παίρνουν ζωή πάνω σε μια ήσυχη παλέτα πούδρας, χρυσού, ροζ χρυσού, bronze και λευκού, προσδίδοντας μοναδικότητα, κομψότητα και λάμψη! Τα πάντοτε αέρινα φορέματα επενδυμένα με δαντέλα, μουσελίνες, παγιέτες, με έντονες διαφάνειες και shines δημιουργούν μια αριστοκρατική διάθεση και συντροφεύουν τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές μας μεταφέροντας μας την αίγλη ενδεχομένως μιας σταρ του κινηματογράφου των 70’ς και παράλληλα την ζωντάνια της disco σκηνής και του τότε στούντιο 54!

Η «Cameo» συλλογή επαναφέρει στις καλοκαιρινές προτάσεις της τα kimono - dresses, statement pieces καθοριστικού ρολού στην πορεία του brand και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού, στην πιο εξελιγμένη και luxurious εκδοχή τους. Το κάθε ένα μοναδικό και χαρακτηριστικό, από ιδιαίτερα silk patterns επενδυμένα με διακοσμημένο κρόσσι, απρόσμενους συνδυασμούς υφών, και ριγέ μεταξωτά, λινά υφάσματα σε αναπάντεχες αντιθέσεις με floral μοτίβα, φτερά, knits και cut-out sleeves.

Αποθέωση για κάθε γυναίκα αποτελούν οι μοναδικές fringed skirts και fringed dresses της Capsule συλλογής που μόλις κυκλοφόρησε -και μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery- και εκτός από φορέματα περιλαμβάνει και double-sided μαγιό σε ιδιαίτερους χρωματισμούς, tops αλλά και τρία ξεχωριστά σχέδια σκουλαρικιών που δημιουργήθηκαν για να αναδείξουν τις δημιουργίες στο σύνολο τους, σε συνεργασία με τα Marivee Handcrafted.
Δες επίσης: Queen SOS: Τι να φορέσω σε βάπτιση αυτή την εποχή;