Τι σχέση έχουν ένα top model και η Audrey Hepburn;

Τι σχέση έχουν ένα top model και η Audrey Hepburn;

H Natalia Vodianova σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε τον θαυμασμό της για το στυλιστικό είδωλο του προηγούμενου αιώνα, Audrey Hepburn.

Τα μοντέλα είναι ευλογημένα πλάσματα. Αν καταφέρουν να κάνουν καριέρα βγάζουν αμύθητα χρηματικά ποσά χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, απλά με το να είναι όμορφες. Δεν είναι, όμως, μόνο για αυτό τυχερές. 'Έχουν τόσα πολλά δημιουργικά ερεθίσματα γύρω τους, τόσα πολλά ρούχα, τόσους ταλαντούχους ανθρώπους που ακόμα και ανίδεες να είναι από μόδα, όλο και κάποιο μίνι μάθημα παίρνουν.

Ευτυχώς, βέβαια, οι περισσότερες από αυτές έχουν αίσθηση του στυλ -και ακριβώς γι' αυτό γίνονται επιτυχημένες (όμορφες υπάρχουν πολλές)- και μετατρέπονται σε style icon της μόδας. Όμως, ακόμη και αυτές έχουν τα δικά τους ινδάλματα του στυλ.

Η ρωσικής καταγωγής καλλονή Natalia Vodianova έχει για είδωλό της την iconic φιγούρα της ηθοποιού Audrey Hepburn . Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αγγλικό Harper's Bazaar η Natalia εξομολογήθηκε πως θαυμάζει την Audrey για τη θηλυκότητά της και την αυθεντικότητά της. Το στυλ της Audrey ήταν συνάμα εύθραυστο και ισχυρό, όπως ακριβώς και η προσωπικότητα της.

Βέβαια στυλιστικά οι δυο γυναίκες δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα, καθώς τη Natalia σαν μια γυναίκα με 50s στυλ δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε, όμως όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις της τη θαυμάζει πολύ τόσο για την προσωπικότητα όσο και για το πάντα σικ στυλ της.