Βρήκαμε τα κοσμήματα που δεν θα βαρεθείς να φοράς μέχρι το φθινόπωρο

Βρήκαμε τα κοσμήματα που δεν θα βαρεθείς να φοράς μέχρι το φθινόπωρο

Πόσες φορές έχεις αγοράσει κοσμήματα που τα φόρεσες όλο και όλο μια φορά, και τα άφησες στην άκρη; Η απάντηση είναι περισσότερες από μία, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει μόλις δεις τη νέα συλλογή G&P Jewellery.

Fishbone Necklace

Κάθε σεζόν αγοράζουμε κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν τα outfits μας, χωρίς να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και που σε δεύτερο χρόνο δε θέλουμε να τα φορέσουμε ξανά.

Fishbone Necklaces: Ένα κολιέ που δε πρόκειται να αποχωριστείς, ακόμη και όταν περάσει το καλοκαίρι! Θα κάνει τέλεια αντίθεση με το μαύρισμα σου, θα γίνει το key item στις εμφανίσεις στην παραλία αλλά και στις βραδινές σου βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια

Gold Lion Necklace

Ποια είναι τα κοσμήματα λοιπόν που αξίζει να επενδύσεις; Που η «δύναμη» τους είναι τέτοια δε θα βαρεθείς να τα φοράς όσος καιρός και να περάσει και θα προσδώσουν στο στυλ σου χαρακτήρα; Όσο περίεργο και να σου φανεί, ειδικά σε μια σεζόν που επιβάλλει τις πληθωρικές εμφανίσεις, εμείς θα σε προτρέψουμε να επενδύσεις στην κομψότητα και στην προσιτή πολυτέλεια ενός κοσμήματος που θα αντιπροσωπεύει εσένα. Ένα κόσμημα τόσο ξεχωριστό όσο και εσύ, που δε θα χρειαστεί να το αποχωριστείς, ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις. Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, κολιέ ή δαχτυλίδι, η νέα unisex συλλογή των σχεδιαστών της G&P Jewellery είναι αυτή που πρέπει να δεις!

Lions Necklaces: Είτε ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα είτε σε χαρακτηρίζει ο δυναμισμός του και η ηγετική του φύση, αυτό είναι το κόσμημα σου.

Sunshine Earrings

Κάθε κόσμημα σχεδιάζεται στο χέρι αποτυπώνοντας τη φιλοσοφία της εταιρείας, με σκοπό να αναδείξει τη δυναμική και διττή ταυτότητα που έχουμε όλες μέσα μας και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας! Κοσμήματα αφιερωμένα στη δική σου ανάγκη να εκφραστείς ελεύθερα και να γράψεις τους δικούς του κανόνες όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι, αλλά και κάθε εποχή! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, να διαλέξεις το δικό σου κόσμημα που θα σε συντροφεύσει σε κάθε σου εμφάνιση.

Sunshine Earrings: Αν έχεις βαρεθεί τους κλασικούς κρίκους, αυτά τα σκουλαρίκια θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Με πηγή έμπνευσης τις ακτίνες του ήλιου, θα κάνουν ακόμη πιο summerish κάθε σου outfit.
Δες επίσης: Έχεις τονισμένους μηρούς; Αυτά τα 8 μαγιό κολακεύουν τον σωματότυπό σου