To ανακαινισμένο κατάστημα Tommy Hilfiger στην Κρήτη γιορτάζει τα εγκαίνιά του

To ανακαινισμένο κατάστημα Tommy Hilfiger στην Κρήτη γιορτάζει τα εγκαίνιά του

Το ανακαινισμένο κατάστημα TOMMY HILFIGER, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου της Κρήτης, άνοιξε στις 25 Ιουνίου.

facade

Η εταιρεία SARKK ABEE, αποκλειστικός εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία γιόρτασε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου της καταστήματος στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 27 Ιουνίου 2019. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» του ΚΡΗΤΗ TV και influencer Ιωάννα Μαλέσκου, καλεσμένοι τοπικών μέσων, καταναλωτές και φίλοι του brand απόλαυσαν μία βραδιά γεμάτη μόδα και live μουσική από τους «Short Stories».

wsw

Το ανακαινισμένο κατάστημα TOMMY HILFIGER, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου της Κρήτης, άνοιξε στις 25 Ιουνίου. Με έκταση 245 τετραγωνικών μέτρων, το κατάστημα αντανακλά την παγκόσμια φιλοσοφία λιανικής πώλησης της Tommy Hilfiger, η οποία συνδυάζει την Americana κληρονομιά του brand με καθαρά, μοντέρνα τελειώματα και φωτεινή, ευάερη αισθητική. Η εξωτερική πρόσοψη συνδυάζει γυαλιστερό λευκό ξύλο και γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με έμφαση στην signature κόκκινη, λευκή και μπλε παλέτα του brand. Το εσωτερικό εμπνέεται από τον ναυτικό τρόπο ζωής - μία από τις μακροχρόνιες πηγές έμπνευσης του Tommy Hilfiger. Φωτισμένα, λευκά τοιχώματα τοποθετούνται σε ρουστίκ δρύινα δάπεδα. Τα έπιπλα είναι από γυαλιστερό λευκό ξύλο, με έμφαση σε λεπτομέρειες από ανοξείδωτο χάλυβα, ξύλο καρυδιάς και γυαλί.

Στο κατάστημα φιλοξενούνται οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger Sportswear και Tommy Jeans, η συλλογή Tailored, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, ενεργοποιώντας ξανά το κλασικό Americana στιλ με ένα τολμηρό και γεμάτο χρώματα twist.

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του hashtag #TommyHilfiger και του tag @TommyHilfiger.

ΠΟΥ: Κατάστημα TOMMY HILFIGER
Οδός Καλοκαιρινού 15-17
Ηράκλειο Κρήτης
Ελλάδα

ΠΟΤΕ: Το κατάστημα άνοιξε: 25 Ιουνίου 2019
Το event πραγματοποιήθηκε: 27 Ιουνίου 2019