Τρία cult fashion brands που είναι πολύ cool να φοράς τώρα

Τρία cult fashion brands που είναι πολύ cool να φοράς τώρα

Εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές των '00s, «γεννήθηκαν» μερικά fashion labels τα οποία μπορούμε -και θέλουμε- να φοράμε μέχρι σήμερα.

Οι ρυθμοί που αλλάζουν οι τάσεις της μόδας με την ανάπτυξη των economy brands, του online shopping και του Instagram, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το φάσμα των έξι μηνών που είχαμε την προηγούμενη δεκαετία στο μυαλό μας. Σήμερα μπορεί κάτι που είναι hot τον Ιούλιο να θεωρείται ξεπερασμένο τον Σεπτέμβριο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό η κάθε μία από εμάς να αναπτύσσει «σταθερές» στο ντύσιμό της που την κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος και διαφοροποιούν το στυλ της. Αυτές οι σταθερές θα μπορούσαν να έχουν την μορφή των 3 cult fashion brands που θα δεις αναλυτικά παρακάτω και της επαναφοράς τους στη ζωή μας. Βάλε ένα από τα stylish items των συγκεκριμένων labels στην γκαρνταρόμπα σου και κάνε τα outfits τόσο ξεχωριστά που θα μένουν αξέχαστα!

Tohum: Η ανθρωπολόγος Verda Alaton μετουσίωσε το πάθος της για τη φυσική ομορφιά σε κοσμήματα. Το 2009, μετά από ένα ταξίδι της στην Αφρική, σχεδίασε τη πρώτη της συλλογή με δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια που ήταν σαφώς επηρεασμένα από την κουλτούρα αυτής της Ηπείρου. Σήμερα κομμάτια της βρίσκεις στο Net-a-Porter και τα σχέδιά της με κοχύλια είναι πλέον διάσημα σε όλο τον κόσμο. Αν σου κάνουν λίγο «παλιάκα», τότε είσαι στον σωστό δρόμο για άλλη μία cult προσθήκη στη συλλογή σου.

https://www.instagram.com/p/BzxbKEjIGzR/


STAUD: Το 2015, η Sarah Staudinger και ο George Augusto δημιούργησαν αυτό το ελαφρώς retro brand με δερμάτινες τσάντες, παπούτσια και προσφάτως και ρούχα για να δώσουν στον κόσμο μία ολοκληρωμένη 60s γκαρνταρόμπα, μέσα από την σύγχρονη προσέγγισή τους. Structured αξεσουάρ, deux pieces, cropped pants και φορέματα με κουμπιά που θα ξυπνήσουν την «Βetty Draper», είναι ένα κλικ μακριά σου.

https://www.instagram.com/p/Bzn_3Hwgy5e/


Les Reveries: Aυτό το label με το γαλλικό όνομα έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και ιδρύθηκε από τις αδελφές Wayne και Ai, παρουσιάζει κάθε χρόνο μερικά από τα πιο κομψά φορέματα της σεζόν. Statement pieces σε floral μοτίβα και midi γραμμή, τονίζουν τη μέση και δείχνουν τη σιλουέτα ψιλόλιγνη με έναν άκρως θηλυκό –και λίγο retro- τρόπο.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μακρυμάνικα μαγιό για εσένα που είσαι οπαδός των water sports