Βγάλε τα δάχτυλα στη φόρα

Βγάλε τα δάχτυλα στη φόρα

Φόρα ψηλές μποτίνια και το καλοκαίρι.

Η απλή απόδειξη του ότι μπορείς να φορέσεις άνετα μποτίνι μέχρι τον αστράγαλο και το καλοκαίρι, όσο περίεργο και ασφυκτικό φαίνεται. Πολύ απλά, βγάζοντας τα δάχτυλα έξω και αφήνοντας μέρος του ποδιού ακάλυπτο, και έχετε ένα total καλοκαιρινό και σέξι παπούτσι. Ακολούθησε το νέο trend και αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, φόρα τις απλές wedges σου με δαντελένιες κάλτσες και κοντά ψηλόμεσα σορτς.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια για να διαλέξεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου. Από δερμάτινες wedges μποτάκια, σε υφασμάτινες, με ψάθα για πάτο ή ξύλο, ρετρό ή τελείως extravaganza είναι τόσα τα σχέδια που μπορείς να διαλέξεις, που σε λυπόμαστε από τώρα, δύσκολη επιλογή.

Απόλυτα καλοκαιρινό (Modcloth)

fqq

Η απόλυτες wedges για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το navy μπλε το οποίο είναι τόσο trend για το καλοκαίρι, άσπρα κορδόνια και ψάθινο τακούνι για να ταιριάζουν απόλυτα με τα αέρινα φορέματα που θα φοράς πάνω από το μαγιό. Απόλυτο beachwear.

Ίσως είναι μποτάκι, ίσως και όχι (Heels.com)

grgy45ywt

Δικτυωτό μποτάκι που αφήνει λεπτομέρειες γυμνού ποδιού και θα ταιριάζει απόλυτα με τις μίνι φλοράλ φούστες σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με ημιδιάφανες καλτσούλες μέχρι τον αστράγαλο για να μοιάζεις με μικρή λολίτα.

Extravaganza με έξω τα δάχτυλα (The Outnet)

212734_in_dl

Η nude απόχρωση που θα δείχνει υπέροχη με το καλοκαιρινό σας μαύρισμα και θα ταιριάξει με τα ψηλόμεσα σορτς σας. Η τέλεια ευκαιρία για να αναδείξετε τις υπέροχες γάμπες σας.

Σέξι άκρα έξω (Topshop)

32W01ARED_large

Έντονα χρώματα που θα κάνουν το μονόχρωμο στυλ στα ρούχα σου να μοιάζει τελείως διαφορετικό. Συνδύασε το με ένα skinny jean και ένα φαρδύ ασπρόμαυρο τοπ και θα έχεις το απόλυτο στυλ.

Οι πιο απλές peep toe wedges (Mzn Store)

uday_kak_l_8475-copy_03

Μία απλή φλοράλ midi φούστα και ένα τοπ και αυτές οι wedges θα ολοκληρώσουν απόλυτα το look σου. Μπορεί να μην είναι όσο ψηλές όσο οι προηγούμενες αλλά τις κάνουν απίστευτα άνετες για κάθε μέρα και κάθε ώρα.