Η συλλογή F/W 2019 της Pepe Jeans London επικεντρώνεται στην άνεση και στην κομψότητα

Η συλλογή F/W 2019 της Pepe Jeans London επικεντρώνεται στην άνεση και στην κομψότητα

Αυτή η collection γεφυρώνει το κενό που υπάρχει στις εμφανίσεις εντός και εκτός σπιτιού.

PEPE JEANS LOOKBOOK MEN AW 19 Look 12 13
PEPE JEANS LOOKBOOK MEN AW 19 Look 14 15

Είτε απολαμβάνεις μία χειμωνιάτικη βόλτα είτε χαλαρώνεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου, η αίσθηση της ζεστασιάς που αποπνέει το ντύσιμό σου παραμένει η ίδια χάρη στους τόνους του καφέ, του πράσινου και της ώχρας, αλλά και των πορτοκαλί, μπλε και γκρι αποχρώσεων των ρούχων σου. Η αντρική συλλογή αποτελεί ένα μείγμα από επιλογές, όπου το αστικό τοπίο συναντά την ύπαιθρο, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από φαρδιά πλεκτά, φούτερ με κουκούλα, καρό πουκάμισα και μπλούζες με vintage λογότυπα, μοντγκόμερι και τεχνικά outdoor ρούχα σε φωτεινά χρώματα.

H γυναικεία συλλογή χαρακτηρίζεται από folk διάθεση, ενώ οι επιρροές από τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80 είναι εμφανείς σε φορέματα με όμορφα prints και bohemian αύρα, jacket με κρόσσια, πλεκτά σε φωτεινές αποχρώσεις με έντονα διακοσμητικά μοτίβα, πολύχρωμα jacket με εφέ γούνας, φούτερ με κουκούλα και φαρδιά πανωφόρια. Για έξτρα ζεστασιά υπάρχει η επιλογή του τεχνικού puffer jacket.
Αντλώντας έμπνευση από διαφορετικές εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα από groupies μουσικής μπάντας ή από look εξερευνητή, τα είδη της νέας συλλογής της Pepe Jeans London ισορροπούν ανάμεσα στην εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια, δημιουργώντας stylish σύνολα που συμπληρώνουν την γκαρνταρόμπα μας.

@pepejeansgreece
#MyPepeJeans