Τα adidas Originals μας ξανασυστήνουν το OZWEEGO, το αγαπημένο sneaker της δεκαετίας του ‘90

Τα adidas Originals μας ξανασυστήνουν το OZWEEGO, το αγαπημένο sneaker της δεκαετίας του ‘90

Φέτος, τα adidas Originals μάς ξανασυστήνουν το OZWEEGO, το ελαφρύ και άνετο running παπούτσι της δεκαετίας του ’90, σε μια νέα lifestyle έκδοση, εμπνευσμένη από το έντονο design του ’90 και επανασχεδιασμένη για το σήμερα.

adidasOriginals FW19 Ozweego 1

Το OZWEEGO, στις διάφορες εκδοχές του καθ’ όλη τη δεκαετία του 1990, έθεσε νέα όρια στο design των υπερ-φουτουριστικών παπουτσιών. Σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη εκδοχή του OZWEEGO, είναι το sneaker OZWEEGO 3 του 1998, το running παπούτσι που έγινε μέρος του street culture. Για αυτή τη νέα προσέγγιση του μοντέλου, τα adidas Originals εντόπισαν τα πιο πρωτότυπα στοιχεία του OZWEEGO 3, όπως οι τεχνολογίες adiPRENE και adiPRENE+ που προσφέρουν απόλυτη άνεση σε όποιον φοράει το παπούτσι, και τα μετέφεραν στη σύγχρονη έκδοση του sneaker.

adidasOriginals FW19 Ozweego 7

Με σχεδιασμό που τραβάει όλα τα βλέμματα, έντονες γραμμές στην ενδιάμεση σόλα και φωσφοριζέ λεπτομέρειες, το νέο OZWEEGO είναι η μεταφορά της σχεδιαστικής γλώσσας του ’90 στο σήμερα. Η νέα έκδοση του αγαπημένου sneaker διατηρεί χαρακτηριστικά υλικά της δεκαετίας του ’90, όπως το suede και το TPU στο πάνω μέρος του παπουτσιού, και τα παρουσιάζει σε ένα νοσταλγικό λευκό χρώμα με φωσφοριζέ κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες, θυμίζοντας τη χρωματική παλέτα εκείνης της αξέχαστης, για το streetwear lifestyle, εποχής.


Το νέο OZWEEGO είναι διαθέσιμο από 8 Αυγούστου στο adidas Originals Store Athens (Καλαμιώτου και Αθηναΐδος 1) και στο adidas.gr.

#OZWEEGO
www.adidas.gr/OZWEEGO

DPG Network