Φόρεσε το ψηλόμεσο παντελόνι όπως οι star του Hollywood

Φόρεσε το ψηλόμεσο παντελόνι όπως οι star του Hollywood

Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά.

Η μόδα φέτος άνοιξε το χρονοντούλαπο και αποφάσισε να σας κάνει ένα σύγχρονο «κορίτσι των λουλουδιών». Τι κι αν δε ν έχετε περάσει ούτε απέξω από τα Μάταλα και ξημεροβραδιάζεστε στα καφέ της Γλυφάδας και του Κολωνακίου, η τάσεις διαμορφώθηκαν και εσείς πρέπει απλά να τις προσαρμόσετε στη δική σας προσωπικότητα. Ακολουθήστε το παράδειγμα των τριών διάσημων κυριών που διακρίνονται για το επιτυχημένο τους στιλ και κάντε τη fashion police να μη σας χτυπήσει ποτέ την πόρτα.

july21vbhe



Η Victoria Beckham είναι από μόνη της ένα είδωλο. Αν και στο παρελθόν μας έχει απογοητεύσει με τις επιλογές της τα τελευταία χρόνια έχει βρει αυτά που της πηγαίνουν επιμένοντας να τα φοράει σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Η μανούλα Victoria λανσάρει το ψιλόμεσο παντελόνι σε μία μοντέρνα εκδοχή των «Άγγελων του Τσάρλι». Λευκό, ψιλόμεσο και σε γραμμή καμπάνα, δυνδυάζεται με πουκάμισο και προσδίσει ένα chic αέρα σε όποια το δοκιμάσει.

AlexaChung_glasto-6-30



Η fashionista Alexa Chung είναι το φρέσκο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μόνο λίγο πιο όμορφο, πιο στιλάτο και πιο επιτυχημένο. Από gala σε εγκαίνια και από Εβδομάδα Μόδας σε πάρτι και εκθέσεις, το κορίτσι- λάστιχο της showbiz βρίσκεται παντού και πάντα διατηρώνοτας ένα μοναδικά ενημερωμένο look. Επιλέγοντας ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι για κάποια από τις πολυάριθμες συναυλίες στις οποίες και τρέχει, η Alexa συνδυάζει το μπλουζάκι μαρινιέρα, το δερμάτινο all time classic jacket και τις Hunter γαλότσες με απαράμιλλη μαεστρία. Εάν δεν έχετε κάποια αντίστοιχη υποχρέωση, μιμηθείτε τη αλλά αφαιρέστε τις πλαστικές αρβύλες φορώντας κάτι πιο καλοκαιρινό και αέρινο.

R2860154331899411_8-1




Η diva Rihanna μας έχει συνηθίσει σε ημίγυμνες εμφανίσεις, σέξι εσώρουχα και πολύ γυμνό δέρμα. Εδώ, αποποιείται για λίγο αυτό το κομμάτι του εαυτού της και παραδίδει μαθήματα στιλ. Λανσάροντας την τάση του colour blocking, αναδεικνύει το ψιλόμεσο παντελόνι συνδυάζοντάς το πολύ σωστά με μία πιο κοντή μπλούζα που αφήνει σε κοινή θέα τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς. Εάν δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από το κορμί της ζουμερής καλλονής, δοκιμάστε το είτε σε έντονη χρωματική παλέτα είτε σε πιο παστέλ αποχρώσεις και γίνετε η star του καλοκαιριού.