Ονειρικές αποδράσεις

Ονειρικές αποδράσεις

Το Miami επανέρχεται δυναμικά ως ο πλέον κατάλληλος τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο και με ένα νέο ξενοδοχείο αριστούργημα.

Πως θα σας φαινόταν να μένατε σ' ένα ξενοδοχείο που και τα δύο κτίρια του ενώνονται δίπλα δίπλα, με μία space age αερογέφυρα στην ταράτσα, ενώ η θέα περιλαμβάνει όλο τον Ατλαντικό ωκεανό και το south beach σε ένα;

Σε μία ακόμη νέα ξενοδοχειακή μου εμμονή ,σας καλωσορίζω στο Dream South beach hotel Miami. Με έντονες αραβικές διακοσμητικές αναφορές, αλλά σύμφωνα με το πνεύμα των καιρών σε πολύ «μετρημένες» δόσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι με το που θα μπείτε δεν θα χρειαστεί να ξαναβγείτε, καθώς όλοι, μα όλοι, όσοι επισκέπτονται τον προορισμό κουβανικής «αποικίας» και εσείς επιβάλλετε να γνωρίσετε, συχνάζουν πλέον μόνιμα και μόνο εκεί.

Πισίνα τεραστίων διαστάσεων επίσης στην ταράτσα, ξαπλώστρες που θα κάνουν το Νammos της Μυκόνου να μοιάζει με παιδικό δωματιάκι και ένα εστιατόριο πειρασμό με καταξιωμένους chef ειδικά αποσπασμένους από τη Νέα Υόρκη.

Στα 108 δωμάτια του ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η εξαιρετική μελέτη του φωτισμού, που κυριολεκτικά προκαλεί ευχάριστες παραισθήσεις και τρελή επιθυμία για πάρτι με φίλους ή και λίγο πιο «προσωπικά», με τα τυχερά που ως γνωστών συμβαίνουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις και είναι πάντα και τα καλύτερα.

Οι δύο σουίτες έχουν εσωτερική σκάλα που καταλήγει σε privé καμπάνα επίσης στην ταράτσα. Είχαμε τους privé κήπους και τις privé παραλίες, όμως, τώρα έχουμε και την ταράτσα.

Πότε φεύγουμε; Γιατί είπαμε σαν την Ελλάδα πουθενά, αλλά να δούμε και κάτι λίγο πιο κοσμοπολίτικο, να περάσουμε και από το Webster Store να τσεκάρουμε νέες παραλαβές labels που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού -New York included- και να «ποστάρουμε» και την ενοχλητική φωτογραφία-ντοκουμέντο για να πέσουν αντίστοιχα τα φάσκελα καλοσύνης και καλοπροαίρετης ζήλιας από φίλους και εχθρούς.