Όταν οι Beastie Boys εμπνέουν μία συλλογή ρούχων το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να σε «ταρακουνήσει»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Όταν οι Beastie Boys εμπνέουν μία συλλογή ρούχων το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να σε «ταρακουνήσει»

Το ελληνικό fashion brand, Βlameyourdaze, παρουσίασε τη νέα collection του με τίτλο το πιο αγαπημένο τραγούδι του συγκροτήματος, το «Intergalactic».

BYD AW 201930596

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των Beastie Boys, το «Ιntergalactic» έχει έναν στίχο που λέει «people always sayin' my style is wild» (οι άνθρωποι λένε συνέχεια πως το στυλ μου είναι ‘τρελό’) και βλέποντας τη νέα συλλογή του ελληνικού fashion brand, Βlameyourdaze, η οποία έχει ονομαστεί από το ομώνυμο κομμάτι, καταλαβαίνουμε ότι τα «τρελά» outfits που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο χωρίς να χάνουν τη φινέτσα και την κομψότητά τους, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να φορέσουμε φέτος τον χειμώνα. Η νέα collection του label, για τη σεζόν F/W 2019-2020, είναι μία collection γεμάτη αντιθέσεις. Με κύριο χαρακτηριστικό τις λιτές γραμμές και τις έντονες λεπτομέρειες που μπορούν να αναδείξουν τα στοιχεία της προσωπικότητας και την μοναδικότητα κάθε γυναίκας, η συλλογή «Intergalactic» έχει σχεδιαστεί για να «ενώσει» τις αντιθέσεις σε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και φινέτσας. Κλασσικές γραμμές με γήινα χρώματα μπλέκονται μαζί με σύγχρονες λεπτομέρειες και έντονα χρώματα.

Πανωφόρια σε αυστηρές γράμμες συνδυάζονται με έντονες παντελόνες. Φορέματα και φούστες σε πολύ θηλυκές γραμμές και oversized μπλούζες και πούκαμισα είναι τα key pieces του χειμώνα και τα ρούχα Blameyourdaze στα παρουσιάζουν στην πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή τους. Υφές με γυαλάδες συνδυάζονται με πιο ανάγλυφες και ματ υφάσματα μπλέκονται με τις έντονες λάμψεις άλλων υφασμάτων, ενώ κομμάτια που παραδοσιακά θα φορούσες μόνο το βράδυ, φέτος επανασχεδιάστηκαν με σκοπό να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας και να δώσουν λάμψη και χρώμα στα μουντά χρώματα του χειμώνα. Με αυτά τα ρούχα θα κάνεις πράξη άλλον ένα στίχο του αγαπημένου τραγουδιού τoυ εμβληματικού hip hop συγκροτήματος από τη Νέα Υόρκη…. «step inside the party, disrupt the whole scene»!

Info:
H συλλογή θα είναι διαθέσιμη μετά τις 19/9
Photo Credits
Φωτογράφος: Anastasios Hanna
Hair & Make up: Αggeliki Trikogia
Δες επίσης: Venice Film Festival 2019: όλα τα looks από τη χθεσινή ημέρα του κινηματογραφικού φεστιβάλ