H Intimissimi λανσάρει ένα νέο χορό, το «Bra Twist» και η Sarah Jessica Parker μας δείχνει τα βήματα

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Intimissimi λανσάρει ένα νέο χορό, το «Bra Twist» και η Sarah Jessica Parker μας δείχνει τα βήματα

Αποκλειστικά στο Queen.gr, η Lorena Duran, το light plus size model που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand, μιλάει για τα ιδανικά εσώρουχα αλλά και για τις αγαπημένες της συνήθειες.

1H7A6042 Still
1H7A6068 Still

Η Intimissimi λανσάρει το BRA TWIST, τη νέα καμπάνια με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Sara Jessica Parker σε ρόλο… χορογράφου η οποία πλαισιώνεται από 4 ξεχωριστές, σύγχρονες προσωπικότητες που εκφράζουν τα διαφορετικά στιλ του lingerie brand. Το brand ξεσηκώνει για ακόμα μια φορά το γυναικείο κοινό γύρω από τον κόσμο των εσωρούχων και επικεντρώνεται στις ανάγκες της αληθινής γυναίκας. Για να το πετύχει αυτό, το brand επέλεξε για ακόμα μία σεζόν το αδιαμφησβήτητο icon της μοντέρνας και δυναμικής θηλυκότητας: τη Sara Jessica Parker.

Και τώρα… Ας χορέψουμε! Αυτή τη φορά, η Αμερικανίδα ηθοποιός μεταμορφώνεται σε χορογράφο για το Intimissimi Bra Twist: ένας νέος χορός μόνο για γυναίκες με 4 αρμονικές, τελετουργικές κινήσεις που κάνει κάθε γυναίκα όταν φοράει το αγαπημένο της σουτιέν. Κάτι σαν ένα αληθινό tutorial για το πως να πετύχουμε την ιδανική εφαρμογή του σουτιέν σε 4 βήματα-κινήσεις, ξεκινώντας με τη σωστή προσαρμογή των τιράντων του σουτιέν, το δέσιμό του στην πίσω πλευρά, την εφαρμογή του στήθους στα cup και τέλος, το μεγάλο φινάλε. Το bra twist. Όποια κίνηση και αν κάνει κάθε γυναίκα για να φορέσει το σουτιέν της, η Intimissimi θα είναι πάντα εκεί για εκείνη.

Όχι μόνο για να τη βοηθήσει να βρει το κατάλληλο σουτιέν αλλά και για να της δείξει πως να το φορέσει σωστά και να πετύχει την τέλεια εφαρμογή. Η Intimissimi είναι ένας πραγματικός bra specialist τόσο για τις γυναίκες όσο και για τα νεαρά κορίτσια, βοηθώντας τες να ανακαλύψουν – ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία με πάνω από 40 είδη σουτιέν – το ιδανικό γι’ αυτές. Το ιδανικό σουτιέν είναι εκείνο που χαρίζει ενίσχυση αλλά και άνεση, χωρίς να στερείται στιλ και κομψότητας.



Την σκηνοθεσία του Bra Twist υπογράφει η Leonn Ward

1H7A6231

Για την Intimissimi η κάθε γυναίκα είναι μοναδική, η κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά και προσωπικότητα. Κάθε γυναίκα επιλέγει το σουτιέν της με ζητούμενο να αναδείξει το στυλ της και την σιλουέτα της – εκφράζοντας παράλληλα και την προσωπικότητά της.
Σε κάθε ένα από τα 5 mini-clips, η Sara Jessica μαζί με τα πρόσωπα που εμφανίζονται, μας παρουσιάζουν όλα τα νέα hot κομμάτια της σεζόν: το πρόσφατο bra από τη σειρά Vera (αφιερωμένο στις γυναίκες με μεγαλύτερο μέγεθος cup για μέγιστη ενίσχυση), το νέο silk super push-up και τα απόλυτα βαμβακερά αλλά και με δαντέλα τρίγωνα σουτιέν.

Τέλος, για μια 3.0 εμπειρία, η Intimissimi προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία χάρη στη τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας. Μπορείτε να σκανάρετε τους QR κωδικούς στα καταστήματα, σε online και offline καμπάνιες και στα social media μέσω webcam για να έρθετε σε επαφή με το avatar της Sara Jessica Parker και να επιλέξετε μαζί της το ιδανικό σουτιέν για εσάς, να χορέψετε και να δημοσιεύσετε μια ψηφιακή selfie με την αγαπημένη σας ηθοποιό.
Η καμπάνια Intimissimi Bra Twist θα προβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και θα περιλαμβάνει τηλεοπτικά σποτ, digital projects καθώς και έντυπες αλλά και outdoor διαφημιστικές καμπάνιες.

IMG 6131

To Κεφάλαιο: Lorena Duran
Μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες του νέου σποτ της Ιntimissimi είναι η χυμώδης, 25χρονη Ισπανίδα. Η Lorena είναι από τη Σεβίλλη και είναι στον κόσμο της μόδας από τα 17 της. Το είδωλό της: Το μοντέλο, Tara Lynn το οποίο διαπρέπει στον χώρο. Η Lorena σπούδασε χημικός τεχνικός εργαστηρίου και έπειτα ξεκίνησε τη καριέρα της στο χώρο της curvy fashion. Από τότε που ήταν μικρή, ήθελε να γίνει μοντέλο, φορούσε τα ψηλοτάκουνα της μητέρας της και λάτρευε να παρακολουθεί fashion shows. Ξεκίνησε με συμμετοχές σε shows στη Σεβίλλη. Η μητέρα της τη πήγε σε κάστινγκ. Αναφέρει συνεχώς πως χάρη στη μητέρα της είναι τώρα εδώ, χάρη σε εκείνη και την υπόλοιπη οικογένειά της αλλά και τους φίλους της που ήταν πάντα στις πρώτες θέσεις παρακολουθώντας την στις πασαρέλες. Μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον μεταβολισμό της το οποίο προκάλεσε αλλαγή στα κιλά της, έφυγε από το νούμερο 36, από όπου είχε ξεκινήσει στην ηλικία των 17 το μόντελινγκ. Ένιωσε ότι οι πόρτες για τη βιομηχανία της μόδας είχαν κλείσει εξαιτίας του νέου της μεγέθους. Η ίδια εξηγεί ότι πολλές εταιρείες την απέριψαν επειδή ήταν πολύ «χοντρή».

Όταν ξεκίνησε, είχε φόβο για το πως αυτή η περιπέτεια θα κατέληγε. Είχε την ευκαιρία να πάει στη Βαρκελώνη με το πρακτορείο της, Miah Management, και το έκανε με ενθουσιασμό μέχρι που της είπανε ότι το σώμα της ήταν το ιδανικό για Curvy model και ότι τα πράγματα στο κόσμο της μόδας έχουν εξελιχθεί. Από τότε που ξεκίνησε τη καριέρα της ως curvy model έχει γίνει πρόσωπο σε καμπάνιες brands όπως Zalando, Asos, Mango Violeta, Boohoo, El Corte Inglés,Pretty Little Thing, Yours Clothing, Abercrombie, L'Oréal Paris και επιπλέον, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί για την συλλογή της Sofía Vergara για το Walmart. Έχει συμμετάσχει στις εβδομάδες μόδας στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη. Μια από τις πιο πρόσφατες εξαιρετικές συνεργασίες και όνειρο που έγινε πραγματικότητα ήταν η συμμετοχή της στη καμπάνια του πολύ γνωστού brand Intimissimi, ως πρόσωπο της νέας σειράς "Vera".

IMG 6180

Q&A with Lorena

1. Σε αυτήν τη νέα καμπάνια, η Intimissimi μετατρέπει τη διαδικασία εφαρμογής του bra σε έναν διασκεδαστικό χορό μέσα από διάφορα σενάρια, δείχοντας έτσι τη μεγάλη ποικιλία των Intimissimi bras για κάθε στυλ και εφαρμογή.Τι σκέφτηκες όταν σε ενημέρωσαν για την ιδέα του ‘’Bra Twist’’; Σκέφτηκα απλά… Wow! Είναι μια υπέροχη ιδέα και σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας κινήσεων. Αντανακλά την ελευθερία και την ευχαρίστηση, είναι υπέροχο.

2. Ποιο είναι το δικό σου τελετουργικό όταν βάζεις το σουτιέν σου; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τρόπο αλλά μου αρέσει να νιώθω ωραία μέσα και έξω και πάντα επιλέγω προσεκτικά το bra που θα επιλέξω κάθε φορά. Η άνεση που επιλέγω κάθε φορά εξαρτάται από την ημέρα που έχω, η ζωή των μοντέλων μερικές φορές είναι τόσο περίεργη!

3. Εκτός από το τελετουργικό του bra, έχεις κάποια άλλη διαδικασία που ακολουθείς στη ζωή σου και δεν μπορείς χωρίς αυτή;
Όχι μόνο επειδή είμαι μοντέλο, αλλά κυρίως επειδή μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, δεν ξεχνώ ποτέ τα τελετουργικά ομορφιάς όπως οι κρέμες, το να αφαιρώ το make-up μου κάθε βράδυ και την καθημερινή μου άσκηση.

4. Το soundtrack της καμπάνιας είναι το ‘’Guarda Come Dondolo’’, ένα πολύ γνωστό και iconic ιταλικό τραγούδι του 1962. Τι σου έμεινε από αυτό το Twist? Ήταν η πρώτη φορά που το άκουσες; Για να είμαι ειλικρινής η πρώτη φορά που άκουσα το κομμάτι ήταν με την Intimissimi και μου φάνηκε ένα πολύ χαρούμενο και γεμάτο θετική ενέργεια τραγούδι που βγάζει απόλυτα αυτό που θέλει να δείξει η καμπάνια, είναι ακατόρθωτο να μην χορέψεις με αυτό!

5. Ένιωθες άνετα κατά τή διάρκεια των γυρισμάτων; Μπορείς να μας αναφέρει κάποιο αστείο ή αξέχαστο στιγμιότυπο, αν υπάρχει; Φυσικά, και ένιωθα άνετα! Όπως σε κάθε φωτογράφιση υπήρχαν αστεία στγμιότυπα αλλά αυτό που πάντα με συναρπάζει είναι αυτή η υπέροχη παραγωγή, με αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους και τοποθεσίες, βάζοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα όπως άλλωστε και το location.

6. Ποια είναι η σχέση σου με τα social media? Τι σχέση έχεις με τους fans/followers σου;
Τα social media είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στις μέρες μας και πρέπει να ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς, με προσοχή. Είμαι πολύ τυχερή, έχω πολύ καλούς και ευγενικούς followers, ανθρώπους που μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μου δίνουν πολύ θάρρος στις δύσκολες μέρες μου. Επίσης, μέσα από τα social media networks, μου αρέσει να βοηθάω τα κορίτσια που δεν νιώθουν καλά με το σώμα τους, συμβουλεύοντάς τους να δεχθούν τον εαυτό τους, ότι είναι όμορφες όπως ακριβώς είναι.

7. Η Intimissimi είναι ένας πραγματικός ‘’Bra Specialist’’ χάρη στη μεγάλη ποικιλία των ππερισσότερων και από 40 σουτιέν που διαθέτει. Πόσο σημαντικό θεωρείς να μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο σουτιέν για κάθε περίσταση; Πόσο θεωρείς ότι βοηθάει τις γυναίκες φορώντας το κατάλληλο σουτιέν να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερό τους εαυτό; Βοηθάει αρκετά! Επιλέγοντας το κατάλληλο σουτιέν, είναι σημαντικό να νιώθεις άνετα με αυτό και γιατί όχι και sexy αφού είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις ωραία. Η τεράστια ποικιλία της Intimissimi σημαίνει ότι μπορείς να έχεις ένα σουτιέν με αυτά τα δύο στοιχεία που ανέφερα.

8. Πώς περιγράφεις τα ιδανικά εσώρουχα; Άνετα, ποικιλία μεγέθους, σχέδια για κάθε περίσταση.

IMG 6147

9. Ποιο είναι το αγαπημένο σου σουτιέν από την συλλογή της Intimissimi; Είναι δύσκολη ερώτηση γιατί τα αγαπώ όλα! Αλλά αν έπρεπε να πω ένα, θα επέλεγα το μοντέλο Mina επειδή είναι κομψό και παράλληλα μοντέρνο, πολύ άνετο και έχει πολύ καλό κράτημα στο στήθος.

10. Τι κοινό έχεις με την Intimissimi; Πιστεύω τον συνδυασμός του να είμαι μια ανεξάρτητη γυναίκα αλλά χωρίς να αρνούμαι τη θηλυκότητά μου και την επιθυμία για νέα πράγματα!

11. Κατά την άποψή σου, τι δίνει στις γυναίκες μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους και το σώμα τους; Χωρίς αμφιβολία η στάση τους στη ζωή. Προχωρώντας στη ζωή με το να είσαι αυτή που είσαι, γνωρίζοντας ότι δεν είσαι μόνο το σώμα σου αλλά και το μυαλό σου. Το πρώτο άτομο που πρέπει να αγαπήσεις είναι ο εαυτό σου!

12. Δουλειά, οικογένεια, sport, φίλοι… Πώς καταφέρνεις να τα κάνεις όλα και να βρίσκεις και χρόνο για τον εαυτό σου; Τι κάνεις για να χαλαρώσεις; Όπως μπορείς να φανταστείς είναι πολύ δύσκολο, πάρα πολύ πολύ και μερικές φορές μπορεί να νιώθεις μόνος αλλά ευτυχώς χάρη στις νέες τεχνολογίες μπορείς να επικοινωνείς με τους ανθρώπους σου όπου και να είσαι. Επιπλέον, ταξιδεύοντας μπορείς να κάνεις νέους φίλους. Για να χαλαρώσω, προσπαθώ να έχω στιγμές ηρεμίας και για εμένα αυτό που βοηθάει πολύ είναι ο χορός!

13. Πώς διατηρείσαι σε φόρμα; Πηγαίνω γυμναστικτήριο όποτε μπορώ, περπατάω πολύ (με τόσα κάστινγκ είναι πολύ εύκολο). Και πάντα... χορεύω!

14. Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι πριν κοιμηθείς; Χωρίς αμφιβολία... η μητέρα μου και η αδερφή μου.

15. Ποια πιστέυεις ότι είναι η ‘’υπερδύναμη’’ των γυναικών; Αν θα μπορούσες να έχεις μια υπερδύναμη, ποια θα ήταν αυτή;
Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι δυνατές, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μιλήσω για ‘’υπερδύναμη’’ αλλά μπορώ να μιλήσω για τις γυναίκες που δεν τα παρατάνε και για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη. Δεν ξέρω ποια υπερδύναμη θα ήθελα να έχω αλλά υποθέτω μια που θα μπορούσα να έκανα τον κόσμο καλύτερο, να έλυνα τις μεγάλες συγκρούσεις.

16. Σου αρέσει να πηγαίνεις για ψώνια; Προτιμάς να ψωνίζεις από τα καταστήματα ή ενθουσιάζεσαι με το online shopping;
ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ όπως και να είναι. Όταν έχω χρόνο πηγαίνω στα καταστήματα. Ψωνίζω online όταν δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα ή όταν χρειάζομαι κάτι πολύ συγκεκριμένο

17. Ποια είναι τα αγαπημένα σου μέρη στην Ιταλία και γενικότερα από όλο τον κόσμο; Πέρσυ ήμουν στην Βερόνα και ένιωσα ερωτευμένη μαζί της, μπορείς να αναπνεύσεις την ιστορία της. Μου αρέσει η Νέα Υόρκη και φυσικά η αγαπημένη μου Σεβίλλη!!

18. Ποια είναι η αγαπημένη σου μπάντα, αγαπημένος/η τραγουδιστής/στρια; Δεν έχω κάποιον/α αγαπημένο/η τραγουδιστή/στρια αλλά αγαπώ όλα τα είδη της Latin μουσικής, είναι η καλύτερη θεραπεία μου