Created in Kansas: η Lee μας ταξιδεύει στη γενέτειρά της μέσα από τη νέα της καμπάνια

Created in Kansas: η Lee μας ταξιδεύει στη γενέτειρά της μέσα από τη νέα της καμπάνια

Με αφορμή την επέτειο των 130 χρόνων του brand, η Lee ταξιδεύει πίσω στο Κάνσας όπου γεννήθηκε.

lee 2

Οι κάτοικοι του Κάνσας, χάρις στο πλούσιο ταλέντο που διακατέχει την πόλη αυτή, επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν τη νέα συλλογή της Lee, καθώς η αγάπη για την πόλη τους αλλά και για το brand είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει, όπως επίσης και το ίδιο πάθος για καινοτομία που μοιράζονται με τον H.D Lee.
Με το ίδιο πνεύμα με το οποίο ο H.D Lee ίδρυσε το πλέον iconic brand του, αυτοί οι «doers, makers, builders and creators», οι σύγχρονοι πρωτοπόροι, δημιουργούν κάτι που θα διατηρηθεί στο χρόνο και αντιπροσωπεύει την πόλη τους. Αναζητώντας τους πρωταγωνιστές της ανάμεσα σε δημιουργικές βιομηχανίες, της μόδας, της μουσικής, του φαγητού και του σχεδίου, αποκτά ένα καστ το οποίο αντικατοπτρίζει το πλούσιο ταλέντο της πόλης αυτής.
Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν: o Kye Colors, καλλιτέχνης της hip hop σκηνής, οι ιδρυτές του Brasstacks, Kevin και Molly Jarvis, ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου The Russel, Amante Domingo, η δημιουργός του Yes You Are και frontwoman Kianna Alarid, η στυλίστρια Amy Appleton Dreyer, ο μπασίστας και μουσικός παραγωγός Paper Plane και o Danny Santell, ο οποίος δημιούργησε και τη μουσική που συνοδεύει το βίντεο της φετινής καμπάνιας. Επιλέχθηκαν για την αγάπη τους προς τη Lee και την πόλη του Κάνσας,
και δημιουργούν ένα βίντεο όπου μιλάνε για την πόλη αλλά και το brand.

Η Lee χρησιμοποίησε την πόλη ώστε να απεικονίσει την ιστορία του μέσα από τις λήψεις σε διαφορετικές τοποθεσίες. Η Crossroads αποτελεί τη γειτονιά της τέχνης και δημιουργεί ένα υπέροχο backdrop το οποίο πλαισιώνει τη νέα FW19 συλλογή, καθώς από εκεί ξεκινούσαν το ταξίδι τους τα workwear της Lee, πριν διανεμηθούν σε ολόκληρη τη χώρα.
Η γειτονιά αυτή αντιπροσωπεύει την ενέργεια της καινοτομίας και της δημιουργικότητας του Κάνσας, στοιχεία τα οποία αποτελούν κλειδί για τη συνεχή επιτυχία της Lee Jeans. H περιοχή Crossroads φιλοξένησε το πρώτο κτίριο της Lee Jeans. Ιδρύθηκε το 1917, λίγο μετά την εφεύρεση της “Union-All” φόρμας, αυτό το κτίριο με τα κόκκινα τούβλα είναι εκεί όπου κατασκευάστηκαν τα πρώτα workwear κομμάτια.
Στέκεται εκεί σαν υπενθύμιση της κληρονομιάς, της αυθεντικότητας και της ποιότητας που διακατέχει τη Lee Jeans.