Η Tsakiris Mallas αποκαλύπτει τη νέα της καμπάνια για τη σεζόν F/W 19-20

Η Tsakiris Mallas αποκαλύπτει τη νέα της καμπάνια για τη σεζόν F/W 19-20

Με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Tsakiris Mallas FW201852

Υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου, η καταξιωμένη ελληνική εταιρία υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS αποκαλύπτει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί, για ακόμα μία φορά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για τη σεζόν F/W 19-20, ο φημισμένος σκηνοθέτης και χορογράφος αποτυπώνει στο φακό τη δική του εκδοχή της σύγχρονης γυναίκας – μία γυναίκα δυναμική, τολμηρή, κυρίαρχη της εικόνας της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενσαρκώνει το όραμα του Κωνσταντίνου Ρήγου και αντικατοπτρίζει τη διάθεση της νέας συλλογής, η οποία είναι γεμάτη αισθησιασμό και ενέργεια.

Tsakiris Mallas FW201941

Για τη νέα σεζόν, η TSAKIRIS MALLAS δίνει έμφαση στα εντυπωσιακά τακούνια, ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends που έθεσαν τα μεγαλύτερα ντεφιλέ. Γεωμετρίες, λάμψεις και απροσδόκητα υλικά αναβαθμίζουν all time classic σχέδια και δίνουν την απαραίτητη statement πινελιά. Τα cowboy boots συνεχίζουν να τραβούν τα βλέμματα και αυτήν τη σεζόν, μόνο που αυτήν τη φορά αναβαθμίζονται με εντυπωσιακά χρώματα και prints, δίνοντας μία φρέσκια πινελιά στο western look. Παράλληλα, η συλλογή περιλαμβάνει over-the-knee boots που αναδεικνύουν τα πόδια και αφοπλιστικές, ψηλοτάκουνες γόβες με ιδιαίτερα κοψίματα.

Ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι οι snake skin μπότες σε μία πληθώρα σχεδίων, που αποτελούν ήδη τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής, ενώ δε λείπουν πιο κλασικά κομμάτια όπως τα oxford boots και τα loafers. Η συλλογή TSAKIRIS MALLAS Fall/Winter 19/20 απογειώνει το γυναικείο στυλ με μία εντυπωσιακή και γεμάτη διαφορετικές επιλογές συλλογή που ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση. Από καθημερινά μποτάκια για το γραφείο μέχρι killer stilettos, η χειμερινή collection υπόσχεται να αναδείξει το δυναμισμό κάθε γυναίκας και να της δώσει την ευκαιρία να κάνει το δικό της statement.