F/W 2019-2020: Η γυναίκα μέσα από τα μάτια της Triumph είναι σαγηνευτική και πανέμορφη!

F/W 2019-2020: Η γυναίκα μέσα από τα μάτια της Triumph είναι σαγηνευτική και πανέμορφη!

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτή τη ζωή λένε, είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των γυναικών. Εμείς στην Triumph, εδώ και 130 χρόνια, έχουμε μάθει να την «ακούμε» και να είμαστε δίπλα της σε κάθε στιγμή της ζωής της.

DSD
FVGEW
FDFCAS

Μια φωτογραφία από το αρχείο, τραβηγμένη το 1970, που αντικατοπτρίζει μια κομψή γυναίκα να ατενίζει την αντανάκλαση της σε έναν καθρέφτη, αποτελεί την έμπνευσή μας για τη συλλογή μας Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘19.
Φανταστήκαμε ότι όλες αυτές οι vintage επιρροές μπορούν να μεταφερθούν στο «σήμερα», αποθεώνοντας τη συνεχώς μεταβαλλόμενη γυναικεία σιλουέτα. Αυτό το όραμα, μας οδήγησε στο να δούμε την απίστευτη ομορφιά μέσα από τη διαχρονικότητα, φέρνοντας στην επιφάνεια την τάση να αγκαλιάσουμε το σώμα με κάθε δυνατό τρόπο. Balconette σουτιέν, ψηλόμεσα σλιπ, μεταλλικές αποχρώσεις, απαλές δαντέλες είναι λίγα μόνο από τα εντυπωσιακά trends της συλλογής.

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, οδηγούμε τις καινοτομίες και παρουσιάζουμε όχι μόνο εσώρουχα ποιοτικά και σαγηνευτικά, άλλα όλα όσα αναζητούν οι γυναίκες για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Απόλυτη στήριξη στις μεγάλες cups, σαγηνευτικά σχέδια που δεν χρειάζεται να συμβιβάζονται στην άνεση. Η στροφή για μια πιο φυσική σιλουέτα συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν, έτσι κι εμείς έχουμε διερευνήσει περαιτέρω και έχουμε κάνει πραγματικότητα την μαλακή και απαλή ενίσχυση, που διασφαλίζει την απόλυτη στήριξη.
Η shapewear collection μας καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών από τη διακριτική σμίλευση μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα διαμόρφωσης. Ευρεία επιλογή σε styles, που επιτυγχάνουν την ιδανική σιλουέτα και σχέδια με δαντέλα για σαγηνευτικό look.

Η Fashion collection, διαθέτει σοφιστικέ εσώρουχα που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, βασισμένα στις best-seller εφαρμογές μας, ιδανικά για κάθε γυναικείο σώμα.
H Everyday collection μας, αποτελεί το must have κάθε γκαρνταρόμπας. Styles ελαφριά, άνετα, μοντέρνα και αόρατα κάτω από τα ρούχα, ιδανικά για κάθε μέρα.

Η Classics collection μας είναι η πιο αγαπημένη και διαχρονική αξία των γυναικών. Κομψά εσώρουχα με απίστευτη άνεση και εφαρμογή για κάθε γυναίκα και κάθε ανάγκη… για όσες αναζητούν τη διαχρονική κομψότητα.
Ο δικός μας σαγηνευτικός «χειμώνας», σας περιμένει να τον ανακαλύψετε!