H Pink Woman μας παρουσίασε τη νέα της συλλογή δημιουργώντας έναν «ροζ» κόσμο στην καρδιά της Αθήνας

H Pink Woman μας παρουσίασε τη νέα της συλλογή δημιουργώντας έναν «ροζ» κόσμο στην καρδιά της Αθήνας

Με ένα άκρως κοριτσίστικο press day στο 48 Urban Garden παρουσίασε η Pink Woman τη νέα της συλλογή για τη σεζόν Fall/Winter 2019-2020 τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2019 στο 48 Urban Garden.

4 5Y0A3120

Εκπρόσωποι των Μέσων, στυλίστες, influencers και celebrities είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή και να ανακαλύψουν όλα τα must-have trends που «επιβάλλει» η εποχή. Παστέλ faux furs, ροκ check prints και glittery επιφάνειες συνεπήραν τις καλεσμένες, οι οποίες δε δίστασαν να φορέσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια και να φωτογραφηθούν φορώντας τα. Τις εντυπώσεις έκλεψε το Pink Dollbox Photobooth που είχε δημιουργηθεί ειδικά για την εκδήλωση και που μετέτρεψε τις προσκεκλημένες σε Pink κούκλες.

1 5Y0A2799

Guest star της εκδήλωσης ήταν η πανέμορφη brand ambassador Δανάη Παππά, η οποία ξεχώρισε με την απαστράπτουσα Pink Woman εμφάνισή της, δίνοντας μία γεύση από τη festive collection του brand. Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν και οι ταλαντούχες Έλενα Τσαγκρινού και Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η διεθνούς φήμης fashion blogger Sarah Zerafa.

2 5Y0A2802

Με σύνθημα το hashtag #CHOOSEPINK, η Pink Woman εμπλουτίζει την καθημερινότητα της νέας γυναίκας με τα πιο ‘λαχταριστά’ μεταβατικά σύνολα για το φθινόπωρο. Πηγή έμπνευσης κάθε συλλογής αποτελεί η Pink γυναίκα που απολαμβάνει το mix n’ match, αγκαλιάζει τα trends που της ταιριάζουν, ενώ τολμάει να πειραματιστεί.

42 5Y0A2805

Η Pink Woman, μία από κορυφαίες εταιρίες Fast Fashion Womenswear Retail, βασίζει την πορεία της στην αγάπη της για τη μόδα και διαθέτει σήμερα τα προϊόντα της σε πάνω από 90 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και online στο www.pinkwoman-fashion.com.