Aυτή τη νέα συλλογή παπουτσιών θα τη δεις και θα θες να την αποκτήσεις ολόκληρη!

Aυτή τη νέα συλλογή παπουτσιών θα τη δεις και θα θες να την αποκτήσεις ολόκληρη!

Η ENVIE Shoes καλωσορίζει τη νέα σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 19 με μια μοναδική συλλογή και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις αμέτρητες επιλογές για εντυπωσιακές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ!

ENVIE SHOES AW19 1
ENVIE SHOES AW19 2
ENVIE SHOES AW19 3

Ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, η νέα συλλογή της ENVIE Shoes περιλαμβάνει μια ποικιλία σχεδίων για κάθε περίσταση και για κάθε τύπο γυναίκας που θα συμπληρώσουν τα χειμερινά looks με τον πιο κομψό και άνετο τρόπο.
Trending Now
«Πρωταγωνιστές» για ακόμη μια σεζόν, τα booties αποτελούν την ιδανική επιλογή για day to night εμφανίσεις. Στη νέα συλλογή της ENVIE Shoes, θα ανακαλύψεις booties σε old time classic σχέδια και χρώματα αλλά και στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους, με western και military αναφορές που εκπέμπουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Για ένα άψογο office look, επίλεξε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή γόβες με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, άνετο τακούνι και διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Όσο ο χειμώνας πλησιάζει, οι μπότες αποτελούν must επιλογή που απογειώνει τη θηλυκότητα. Μια κλασική επιλογή σε ανοιχτό μπεζ σουεντ μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ αν ανήκεις στις πιο τολμηρές διάλεξε ένα statement ζευγάρι με snakeskin print και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Αδιαμφισβήτητα ο χειμώνας είναι η απόλυτη sneakers season! Τα chunky αθλητικά κατακτούν το Instagram -και όχι μόνο!- με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Στη νέα συλλογή της ENVIE Shoes θα ανακαλύψεις μερικά από τα πιο fashionable αθλητικά για street style looks με άποψη.

Ανακάλυψε τώρα τα must have παπούτσια της σεζόν στη νέα συλλογή της EΝVIE Shoes στα καταστήματα και στο online shop με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Διάλεξε τα αγαπημένα σου, φόρεσέ τα και μπες στην πιο cool παρέα των Envie Girls!
#envieshoes #enviegirls

ENVIE SHOES AW19 5

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη συλλογή σε επιλεγμένα καταστήματα, online στο www.envieshoes.gr καθώς και στα social media:
Facebook: @envieshoes
Instagram: @envieshoes