WINTER CALLING: Αυτά είναι τα σύνολα που δεν θα αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα!

WINTER CALLING: Αυτά είναι τα σύνολα που δεν θα αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα!

Αν υπάρχει κάτι το οποίο σε χαρακτηρίζει απόλυτα, αυτό είναι αναμφίβολα το στυλ σου. Υφάσματα, αξεσουάρ, μοτίβα, παπούτσια είναι το «υλικό» από το οποίο αντλείς έμπνευση και μέσα από αυτό προσπαθείς να εκφράσεις τον εαυτό σου. Ακόμη κι αν οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολλές, όπως για όλες μας άλλωστε, η εμφάνισή σου και συγκεκριμένα το ντύσιμό σου, αποτελεί μία από τις βασικές σου προτεραιότητες και αυτό βέβαια… βγαίνει προς τα έξω!

Οι φίλες σου ζητάνε πάντα τις στυλιστικές σου συμβουλές, είσαι εκείνη που υιοθετεί πρώτη τα πιο hot fashion trends και οι δρόμοι της πόλης είναι για εσένα ένα ατελείωτο runway! Ακριβώς για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, και επειδή ο χειμώνας άρχισε ήδη να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του, είναι απαραίτητο να γνωρίζεις εκ των προτέρων, τα fashion items που θα σου επιτρέπουν να δείχνεις κομψή και προσεγμένη μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν αναρωτιέσαι πού θα βρεις τα κομμάτια αυτά, να ξέρεις πως μπαίνοντας στον κόσμο της DKNY, θα αντλήσεις μπόλικες εικόνες και έμπνευση, για να συνθέσεις τα πιο iconic σύνολα της επερχόμενης σεζόν!

DKNY ESWT 1

Athleisure για τις πρωινές εξορμήσεις

Διήμερο με τον φίλο σου σε κάποιο γραφικό ορεινό χωριό; Πρωινό workout με την κολλητή σου; Window shopping βόλτες, ψώνια στο super market και μετά brunch; Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, το athleisure style είναι αυτό που σου επιτρέπει να παραμένεις chic και ευέλικτη, χωρίς να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο στιλ σου και κυρίως, χωρίς να δείχνεις επιτηδευμένα στυλιζαρισμένη. Το athleisure έχει από μόνο του μία διάθεση coolness, οπότε σου αφήνει συγχρόνως το περιθώριο να σετάρεις τα πιο δύσκολα prints μεταξύ τους. Με άλλα λόγια, θα είσαι άνετη και fashion ταυτόχρονα!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα ζεστά και άνετα puffer jackets έχουν την τιμητική τους την παρούσα σεζόν, ενώ ο συνδυασμός τους με ένα στυλάτο chunky sneaker, δίνει μία ακόμη πιο street style «πινελιά» στο τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, animal print κολάν και tops, όπως αυτά που ξεχωρίζουμε από την πρόσφατη συλλογή της DKNY, θα αναδείξουν το σώμα σου και θα κάνουν τους πάντες να νομίζουν πως μόλις… προσγειώθηκες από Νέα Υόρκη!

Extra tip: Για να «σπάσεις» ακόμη περισσότερο το αθλητικό ύφος του outfit, πέρασε γύρω από τον ώμο σου τη χρυσή ή ασημένια αλυσίδα ενός μικρού clutch. Παρότι θεωρείται ένα πιο βραδινό αξεσουάρ, στην προκειμένη θα δώσει ένα επιπλέον λαμπερό στοιχείο στο σύνολό σου.

DKNY ESWT 2

Ανδρόγυνο για σοφιστικέ και glam εμφανίσεις

Παρότι ο ελεύθερος χρόνος σου είναι εξαιρετικά περιορισμένος, κάθε εβδομάδα θα ξεκλέψεις λίγες ώρες για μία βραδινή έξοδο με τις φίλες ή τον αγαπημένο σου. Δες αυτή την έξοδο, σαν μια ευκαιρία να πειραματιστείς ακόμη περισσότερο με το στυλ σου. Σινεμά, θέατρο, after work drinks, ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις, ιδανικό θα ήταν να αποφύγεις την «παγίδα» του χιλιοφορεμένου φορέματος. Για αυτό σου προτείνουμε να επιλέξεις μία πιο πρωτοποριακή και σύγχρονη εμφάνιση, όπως είναι το διαχρονικό ανδρόγυνο! Ένα «πλούσιο» classic oversized ριγέ blazer, πάνω από ένα δαντελωτό ή μεταξωτό lingerie top και σε συνδυασμό με μία άνετη παντελόνα που, είτε θα σετάρει, είτε θα δημιουργεί μία statement αντίθεση μαζί με το blazer, είναι ό,τι πιο μοντέρνο μπορείς να φανταστείς. Μη διστάσεις να «παίξεις» με διακριτικό color-blocking και να δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ και τα αξεσουάρ, καθώς αυτές είναι οι λεπτομέρειες που θα δώσουν μία πιο συγκεκριμένη «ταυτότητα» στην εμφάνισή σου.

DKNY ESWT 3
78848377 485611645641647 4652858919251607552 n

Κλείνοντας, να γνωρίζεις πως δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές κατά γράμμα αφού, σκοπό έχουν να σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις δικούς σου ανατρεπτικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς πως στον ισόγειο χώρο του Golden Hall και στον 5ο όροφο του Attica City Link, βρίσκονται τα DKNY Store, τα οποία διαθέτουν όλα τα απαραίτητα fashion items για να κάνεις την παρουσία σου αισθητή σε κάθε σου βήμα!

#iamdkny

Golden Hall

Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, 211 10 88 122

Attica City Link

Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα (5ος όροφος)

Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσής: 211 10 88 400