To κορυφαίο δανέζικο brand κοσμημάτων μόλις άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα

To κορυφαίο δανέζικο brand κοσμημάτων μόλις άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα

Το brand Georg Jensen άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του για πρώτη φορά στη χώρα μας και υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους στο ολοκαίνουριο Flagship Concept Store στην κεντρική είσοδο του Golden Hall.

8

Τα εγκαίνια του καταστήματος τέλεσαν ο Δανός Πρέσβης κος Klavs A. Holm μαζί με τον CEO της Georg Jensen Francesco Pesci, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανακοινώθηκε πως μέρος των εσόδων από τη χριστουγεννιάτικη collection Georg Jensen από τις 26/11 εως και το τέλος της χρονιάς θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Ελληνικής showbiz, καλλιτέχνες, επιχειρηματικά στελέχη, key media people, καθώς και influencers.

9

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία της διάσημης Δανής silversmith του οίκου Georg Jensen, Dorothe Blass-Frederichsen, η οποία μοιράστηκε τα μυστικά της δεξιοτεχνίας που χαρακτηρίζει το brand σε ένα exclusive workshop. Εκθαμβωτικά πολύτιμα μέταλλα, όπως κίτρινος, λευκός ή ροζ χρυσός 18 kt και μασίφ ασήμι 925, χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά κοσμήματα, διακοσμημένα με αυθεντικά διαμάντια ή λαμπερούς πολύτιμους λίθους. Οι συλλογές HOME, που αναδύονται από διαχρονικά σχέδια minimal, σκανδιναβικού design, είναι κατασκευασμένες από με παραδοσιακές τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, πορσελάνη και χειροποίητο γυαλί, συνδυάζοντας την εκπληκτική δεξιοτεχνία και λειτουργικότητα, με τη σύγχρονη αισθητική.

H Dorothe Blass-Frederichsen

Με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen, συνώνυμο της εκπληκτικής παραδοσιακής δεξιοτεχνίας, της άριστης ποιότητας κατασκευής και της διαχρονικής αισθητικής, γίνεται πλέον ο απόλυτος προορισμός για δώρα σε αυτές τις γιορτές.

Info: GEORG JENSEN – GOLDEN HALL
Ground floor, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 210 68 38 521
www.georgjensenshop.gr