Aυτά είναι τα χρώματα-κλειδί του φετινού χειμώνα

Κάππη Μελίνα
Aυτά είναι τα χρώματα-κλειδί του φετινού χειμώνα

Διάβασε εδώ τις επικρατέστερες τάσεις σε ό,τι αφορά τις hot αποχρώσεις της σεζόν.

Βρισκόμαστε στον Δεκέμβριο τον πιο όμορφο μήνα του χειμώνα! Οι πόλεις φορούν τα καλά τους για να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν και εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη να μπαίνουμε σε γιορτινό mood!

Το κρύο, που κάνει πλέον αισθητή την παρουσία του μας καλεί να φορέσουμε τα ζεστά μας ρούχα και να καθίσουμε κοντά σε ένα τζάκι για να απολαύσουμε μια ζεστή σοκολάτα ή ένα φλιτζάνι τσάι !

Στα ρούχα μας κάθε χρόνο τέτοια εποχή κυριαρχεί συνήθως το χρώμα του χειμώνα που δεν είναι άλλο από το διαχρονικό και δυναμικό μαύρο. Ωστόσο ο φετινός χειμώνας δείχνει να μην θέλει τα τόσο σκληρά χρώματα που έχουν δώσει τη θέση τους σε γήινες και παστέλ αποχρώσεις όπως το ζεστό καμηλό σαν συνέχεια των φύλλων του φθινοπώρου που έφυγε και το πάντα κομψό μπεζ συνδυασμένο με καφέ και γκρι που το πλαισιώνουν αρμονικά .

f3 burberry.jpg

Στις συλλογές των Givenchy και Dior ήταν έντονη και η παρουσία του σμαραγδί και του μπλε ενώ σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας είχαν εντάξει στα υφάσματα τους το καρό γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει επιστρέψει δυναμικά!

Το λευκό του πάγου, αριστοκρατικό και φωτεινό, είναι πάντα μέρος της χειμερινής παλέτας ενώ από την άλλη το μπορντό στην πιο σκούρα εκδοχή του κάνει και αυτό την εμφανισή του προσθέτοντας πινελιές έντασης στα χρωματικά ήσυχα και ουδέτερα outfits.

Τέλος, το χρώμα της σεζόν , το εκκεντρικό και ιδιαίτερο πορτοκαλί , το χρώμα που πολλές δεν έχουμε φορέσει ακόμα και άλλες έχουμε εντάξει δειλά στην γκαρνταρόμπα μας κυριαρχεί και το χειμώνα και μας προκαλεί να βγούμε από την comfort zone μας και να το δοκιμάσουμε.

Εσύ τι θα επιλέξεις;