Η Rihanna μόλις προσέλαβε την shoe designer για την οποία θα μιλάμε όλες σε λίγο καιρό

Κάππη Μελίνα
Η Rihanna μόλις προσέλαβε την shoe designer για την οποία θα μιλάμε όλες σε λίγο καιρό

Εσύ ξέρεις ποια είναι η Amina Muaddi;

Η Rihanna αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή άτομα στο χώρο του θεάματος ασκώντας μεγάλη επιρροή και έχοντας πολλά εκατομμύρια ανθρώπων να την ακολουθούν και να ανυπομονούν να μάθουν το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Ιδιαίτερα γνωστή είναι η αδυναμία που έχει στη μόδα και αυτό το αποδεικνύει η συνεργασία της με τον όμιλο LVMH και τη δημιουργία δικής της συλλογής ειδών πολυτελείας με την επωνυμία Fenty αλλά και οι στυλιστικές τις επιλογές που είναι πάντα ευφάνταστες, εντυπωσιακές και πρωτοποριακές. Aυτός εξάλλου είναι και ένας από τους λόγους που συχνά δημιουργεί -και δεν ακολουθεί απλά- fashion trends!

https://www.instagram.com/p/B4mPBWJpPLD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε η συνεργασία της με μία νέα, ανερχόμενη και πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια υποδημάτων την Amina Muaddi . Μεγαλωμένη μεταξύ Ιορδανίας και Ιταλίας και έπειτα από τις σπουδές της στο European Institute of Design στο Μιλάνο ανέπτυξε σταδιακά τη δική της, υψηλής αισθητικής σειρά υποδημάτων η οποία έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της τα έντονα τετραγωνισμένα τακούνια, τα φτερά και τα λαμπερά κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/B5SCR3EpSKV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η προτίμηση της Rihanna για τα δροσερά, φανταχτερά αλλά πάντα υψηλής ποιότητας σχέδια της Muaddi φαίνεται πως ήταν αρκετή για να προχωρήσουν σε ένα freelance design project για τον οίκο Fenty ενώ πριν από αυτό είχαν δουλέψει ξανά μαζί για το Savage x Fenty show στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης . Όπως δήλωσε η σχεδιάστρια στην Footwear News «η Rihanna την προσέλαβε για να σχεδιάσει για εκείνη τα παπούτσια της συλλογής της για τον διάσημο Οίκο».

https://www.instagram.com/p/B1ZPQJlJUo-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φρέσκο και ανεπιτήδευτο στυλ της Muaddi φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ στον έντονο, συχνά αντισυμβατικό χαρακτήρα της Rihanna και όλα δείχνουν ότι στο μέλλον αυτές οι δύο μας επιφυλάσσουν projects που θα συζητηθούν ! Stay tuned!
Δες επίσης: Bra Style: Tι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το ιδανικό σουτιέν;