Γνωρίστε από κοντά τον άνδρα τον ονείρων σας

Γνωρίστε από κοντά τον άνδρα τον ονείρων σας

Ο David Gandy, o άνδρας που πολλές γυναίκες φαντασιώνονται πως είναι στο πλευρό τους, θα βρίσκεται το Σάββατο στους δρόμους του Μιλάνου με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου φόρο τιμής στην ομορφιά του.

Όταν ανακοινώθηκε πως ένα νέο βιβλίο με φωτογραφίες του David Gandy θα κυκλοφορήσει με στιγμιότυπα από τη μακρόχρονη συνεργασία του με τον ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana, οι γυναίκες όλου του κόσμου άρχισαν τα πανηγύρια, καθώς ο David δεν έχει καμιά σχέση με νέας κοπής ανδρόγυνα μοντέλα, αλλά είναι πρότυπο αυθεντικά αρρενωπής ομορφιάς. Μάλιστα το ότι έγινε super star το οφείλει κατά πολύ στους Domenico Dolce & Stefano Gabbana, που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό στο ευρύ κοινό ως τον σέξι πρωταγωνιστή της διαφημιστικής καμπάνιας του αρώματος «Light Blue».

Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία αυτού του νέου βιβλίου αλλά και την έναρξη της ανδρικής εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο, το Σάββατο 18 Ιουνίου ο David Gandy θα βρεθεί στην ιταλική πόλη, στην Dolce & Gabbana boutique, όπου και θα υπογράψει μια σειρά t-shirts, που θα λανσαριστεί εκείνη ακριβώς την ημέρα, θα είναι περιορισμένης έκδοσης και στα οποία φυσικά και θα φιγουράρει ο Dolce & Gabbana πρωταγωνιστής, David.

Την ίδια ημέρα και λίγες ώρες πριν θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της ανδρικής συλλογής Dolce & Gabbana για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012. Οπότε, όπως, καταλαβαίνετε το Σάββατο το Μιλάνο θα ζει στους ρυθμούς του ιταλικού διδύμου της μόδας αλλά και του Βρετανού κούκλου, David.