Tσάντες–επένδυση

Tσάντες–επένδυση

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ξεκινά η περίοδος των εκπτώσεων και οι παραπάνω επιλογές όχι μόνο είναι ό,τι πιο hot, αλλά συνάμα και ό,τι πιο διαχρονικό ακόμη και για τον χειμώνα!

Ναι, ναι! Ήρθε η ώρα που οι αγορές πρέπει να είναι όχι μόνο διαχρονικές αλλά και χωρίς εποχές, γιατί σήμερα έχουμε. Αύριο θα έχουμε;

Ευτυχώς για τις γυναίκες οι παρακάτω τσάντες δεν είναι μόνο θαυμάσιες, αλλά και εξαιρετικές για να «βγάλετε» το καλοκαίρι αλλά να τις κρατήσετε και για χειμώνα καθώς συνδυάζουν δύο σε ένα.

To στυλ «σάκα» σχολείου επιστρέφει σε τρομερές παραλλαγές, ενδιαφέροντες συνδυασμούς και άπειρες επιλογές. Είναι η πλέον major τάση στις τσάντες και πρέπει με κάθε τρόπο να αποκτήσετε μία από τις παρακάτω αλλιώς το κοινωνικό σας status κινδυνεύει επικίνδυνα.

Τα χρώματα είναι ουδέτερα και φοριούνται όλες τις εποχές. Άρα με την ευκαιρία των εκπτώσεων ψάξτε για αυτή που σας ταιριάζει και θυμηθείτε ότι και θα την αγοράσετε φθηνότερα και θα την κρατάτε μέχρι του χρόνου.

Σημαντικότατη λεπτομέρεια το μεταλλικό χαρακτηριστικό κούμπωμα που όταν πρωτοεμφανίστηκε κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '80 θεωρήθηκε η απόλυτη τεχνολογική πρωτοπορία για να ασφαλίζουν οι τσάντες με στυλ και μεταλλική λάμψη!

Το δέρμα πρέπει να είναι σχετικά «σκληρό», ώστε να μην χάσει τη «γραμμή» της και φθαρεί γρήγορα.

Οι συγκεκριμένες τσάντες, ακριβώς επειδή είναι ό,τι πιο hot, κρατιούνται και πρωί και βράδυ, αλλά αν είναι μεγάλο μέγεθος προτιμείστε να τις κρατάτε από το πρωί ως το απόγευμα, ενώ αντίθετα αν είναι πιο μεσαία ή μικρή χαρείτε τη όλη μέρα. Είναι τρομερά chic και δίνει ένα τρομερό sophistication στην γυναίκα που την κρατάει.

Φυσικά και το ενδυματολογικό στυλ πρέπει να είναι minimal urban με πρωταγωνιστή το παντελόνι και το ποπλινένιο λευκό πουκάμισο με μία δόση γαλλικής Croisette αλά Grec!

Μη διστάσετε μπροστά σε μία τέτοια επένδυση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε χρόνο μηδέν και με στυλ που θα κάνει πολλές καρδιές να ραγίσουν.

Bingo!