Η συλλογή του Οίκου Zolotas για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ό,τι πιο ερωτικό θα δεις εκείνη τη μέρα

Η συλλογή του Οίκου Zolotas για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ό,τι πιο ερωτικό θα δεις εκείνη τη μέρα

Ο Οίκος Κοσμημάτων σχεδίασε για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, την ρομαντική συλλογή «Love Potion», που θα λατρέψει κάθε γυναίκα!

PSV20 130SPT χαραξη

Με πρωταγωνιστή το μαγικό φίλτρο του έρωτα, σε σχήμα αρχαιοελληνικού αμφορέα, η νέα συλλογή σφραγίζεται με τέσσερεις πολύτιμους λίθους: το ρουμπίνι, ως σύμβολο της θεάς του Έρωτα , Αφροδίτης, τον ιολίτη ως δείγμα πίστης και αφοσίωσης, το citrine ως ένδειξη χαράς και ευτυχίας και την τουρμαλίνη, ως υπόσχεση αγνότητας και αγάπης! Αυτή η συλλογή, με το απόλυτα ταιριαστό όνομα «Love Potion» είναι το μαγικό ελιξίριο του έρωτα από τον Οίκο ZOLOTAS που θα σε κάνει να ερωτευτείς πρώτα εσένα την ίδια και μετά το ταίρι σου, από την αρχή!

PSV20 150SPPT

Φέτος μπορείς να αφεθείς στην μαγεία του έρωτα, με ένα πολύτιμο κόσμημα από την συλλογή «Love Potion» σε ασήμι ή χρυσό 18ΚΤ στολισμένo με πολύτιμους λίθους. Κάνε το δώρο σου πιο προσωπικό με τη χάραξη του μονογράμματος που επιθυμείς στο www.zolotas.gr. Για παραγγελίες επικοινώνησε στο sales@zolotas.gr και στο 210 36 01 272, Πανεπιστημίου 10, Αθήνα – Σταδίου 9, Αθήνα / T: 2103601272