H attrattivo μας εμπνέει για να είμαστε δυνατές και ενωμένες αυτόν τον Μάρτιο

H attrattivo μας εμπνέει για να είμαστε δυνατές και ενωμένες αυτόν τον Μάρτιο

Η Nadia Stasinou, επιμελείται τη limited edition shopping bag του Μαρτίου με μήνυμα «Be Strong», τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στον οργανισμό Threads of Hope Hellas.

*Μάρτιος, Ημέρα της γυναίκας στις 8, σημείωση με αστερίσκο στις καρδιές μας και στα ημερολόγια όλου του κόσμου.

Be strong Its 2020

Έτσι και η attrattivo αφιερώνει το Μάρτιο σε όλες εσάς. Στο πλαίσιο της καμπάνιας It's 2020, με θεματικούς μήνες και καλλιτέχνες να δημιουργούν για καλό σκοπό, δημιουργήθηκε και η limited edition shopping bag του Μαρτίου που φέρει την υπογραφή της Nadia Stasinou. Η καλλιτέχνιδα, μας καλεί όλες, μέσα από το ευφάνταστο εικαστικό της, «να είμαστε δυνατές». Be strong είναι το Motto του σκίτσου που δεσπόζει στη tote bag του μήνα, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στον οργανισμό Theads of Hope Hellas, που υποστηρίζει θύματα του ανθρώπινου trafficking.

Το 2020 συνεχίζεται δυναμικά και η attrattivo έχει όλα τα ρήματα-κλειδιά που χρειάζεστε για να ξεκλειδώσετε την ενέργειά σας κάθε μήνα και πλούσιες εκπλήξεις να κρύβονται στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων της!
Τα σχέδια που κυκλοφόρησαν στο ημερολόγιο της χρονιάς μεταμορφώνονται σταδιακά, όλα, σε limited edition shopping bags, που θα μπορούν όλοι να αποκτήσουν, στα καταστήματά της attrattivo καθώς και στο e-shop της (attrattivo.gr), σε συμβολική τιμή, και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα προσφερθούν στους κοινωφελείς σκοπούς.