H Ελένη Μενεγάκη και το στυλιστικό της τρικ για τον κορονοϊό είναι ό,τι πιο σωστό θα δεις σήμερα

H Ελένη Μενεγάκη και το στυλιστικό της τρικ για τον κορονοϊό είναι ό,τι πιο σωστό θα δεις σήμερα

Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε σήμερα μία εκπομπή στα πλαίσια των υποδείξεων των ειδικών για την προστασία της ίδιας και των συνεργατών της από τον ιό COVID-19. Και έβαλε και την ενδυματολογική της «πινελιά» σε όλο αυτό.

Με το μισό μόνο πάνελ της εκπομπής της, για λόγους ασφαλείας μειώσανε τα άτομα που πρέπει να παρευρίσκονται στο πλατό της καθημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε σήμερα το κοινό της με ένα ξεχωριστό -αλλά άκρως επίκαιρο- ενδυματολογικό, statement. H λαμπερή παρουσιάστρια συνδύασε το floral φόρεμά της με τα μοβ λουλούδια του, με ασορτί λιλά γάντια. Οι ειδικοί συνιστούν να έχουμε καλυμμένα τα χέρια μας όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού και πρόκειται να αγγίξουμε επιφάνειες που δεν γνωρίζουμε ποιοι άλλοι έχουν αγγίξει και το κατά πόσο έχουν αποστειρωθεί.

eleni menegaki

Επίσης η χρήση γαντιών είναι ένας πρώτης τάξεως τρόπος να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή μας με το πρόσωπό μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και η Ελένη με αυτό το look της, το οποίο βλέπεις αναλυτικά στο παρακάτω video, όχι μόνο τήρησε αυτούς τους δύο κανόνες αλλά υιοθέτησε και το κάπως vintage, αλλά πάντα chic, trend των γαντιών που φτάνουν μέχρι τον καρπό.

Τέλος, η επιλογή χρώματος σε αυτό το αξεσουάρ -απέφυγε να εμφανιστεί με τα κλασικά, λευκά ή διάφανα γάντια- δίνουν ένα funky twist στο σύνολό της και κατ’ έκταση στη δύσκολη περίοδο που διανύει όλος ο Πλανήτης. Γιατί η μόδα δεν σταματάει να μας εκπλήσσει όσο την αντιμετωπίζουμε με φαντασία και δημιουργικότητα.
Δες επίσης: 6 στυλάτα, work-from-home σύνολα για να κάνουν τη δουλειά από το σπίτι πιο κομψή και άνετη