Its a SHORT story!

Its a SHORT story!

 Διαχρονικά και σεξι, τα shorts γίνονται το φετίχ του φετινού καλοκαιριού.

Εμφανίζεται σε νέα μήκη και χρώματα αλλά πάντα παραμένει πρωταγωνιστής. Από την Jean Harlow μέχρι τις σύγχρονες λολίτες, το μικροσκοπικό αυτο ρούχο είναι συνώνυμο του απόλυτου σεξαπίλ.

Τα τζιν shorts είναι σταθερή αξία. Κλασικό μπλε, μαύρο ή λευκό είναι πάντα πολύ πρακτικό και ευκολοφόρετο. Με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα το shorts γίνεται μια πολύ σέξι βραδινή εμφάνιση. Σε συνδυασμό με flat πέδιλα και ένα απλό t-shirt γίνονται το must του καλοκαιριού. Ένα σακάκι ή jacket μπορεί να χαρίσουν μια πιο εκλεπτυσμένη πινελιά στο σύνολο. Για το γραφείο μπορεί να φορεθεί ένα ψηλόμεσο shorts με πουκάμισο και μπαλαρίνες. Κάντε clubbing φορώντας shorts με παγέτες και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Προσοχή πάντως! Τα πολύ κοντά και στενά shorts θέλουν καλλίγραμμα πόδια και τον κατάλληλο σωματότυπο. Τα παραφορτωνένα με κουμπιά ή έξτρα τσέπες μπορεί να χαλάσουν το σύνολο και να το κάνουν να φαίνεται cheap. Ενώ τέλος τα φουσκωτά shorts προσθέτουν πόντους και καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Βρείτε το shorts που σας ταιριάζει και προκαλέστε άφοβα.