Ένας από τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας, με έδρα την Ιταλία, μόλις δώρισε 10 εκατομμύρια Ευρώ

Ένας από τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας, με έδρα την Ιταλία, μόλις δώρισε 10 εκατομμύρια Ευρώ

Θέλοντας να στηρίξει το έργο της ανέγερσης νοσοκομείου στην Fiera, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας. Η μεγαλύτερη βιομηχανία της Ιταλίας, η μόδα, στηρίζει με όλους τους τρόπους την χώρα που πλήττεται όσο καμία από την εξάπλωση του Κορονοϊού.

moncler 87552260 644344946377690 8177626342849257096 n
moncler 90038286 636612030238527 7458879626095752851 n

Ένα από τα πιο γνωστά luxury brand του κόσμου, συνώνυμο του glamorous apre ski style, η Moncler δωρίζει 10 εκατομμύρια ευρώ για να στηρίξει την ανέγερση του νέου νοσοκομείου της Fiera, χωρητικότητας 400 κλινών, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας, η οποία έχει πληγεί σοβαρά από Κοροναϊό.
Η δωρεά θα προχωρήσει στην κατασκευή ενός νοσοκομείου, όχι απλά με «πολλά κρεββάτια«, αλλά με πάνω από 400 μονάδες εντατικής θεραπείας λίγο έξω από το Μιλάνο και αυτό είναι μία πράξη αλληλεγγύης και αγάπης που μας κάνει να αντιληφθούμε, ακόμα περισσότερο αυτές τις στιγμές, πως η μόδα δεν είναι ένας επιφανειακός τρόπος έκφρασης, αλλά μία βιομηχανία που δίνει το παρόν και στις κρίσιμες στιγμές του πλανήτη. Τα iconic «φουσκωτά» μπουφάν της Moncler, φαντάζουν τέτοιες ώρες ακόμα πιο όμορφα στα μάτια μας.

«Το Μιλάνο είναι μια πόλη που μας χαρίσει καταπληκτικές στιγμές. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να το εγκαταλείψουμε αυτές τις ώρες που μας χρειάζεται. Είναι καθήκον όλων μας να επιστρέφουμε, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, στην πόλη αυτή που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά», δήλωσε ο Remo Ruffini, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moncler. «Έχω εκφράσει στον σύμβουλο μας, Giulio Gallera, τη θέλησή μας να υποστηρίξουμε ως εταιρεία αυτό το σπουδαίο έργο από την πρώτη στιγμή αυτής της παγκόσμια κρίσης και τώρα είμαστε πεπεισμένοι πως ήρθε η στιγμή να το υλοποιήσουμε. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μας στην περιφέρεια της Λομβαρδίας, πάντα με την βοήθεια και την καθοδήγηση της εμπειρίας του Guido Bertolaso, θα φέρουν εις πέρας αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία της Moncler και το νοσοκομείο θα γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν».

Το Μιλάνο και η ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ιταλίας έχουν πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή περιφέρεια από τον Κορονοϊό, έτσι η ελπίδα πως αυτό το νοσοκομείο θα είναι έτοιμο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες είναι κάτι που γεμίζει κουράγιο εκείνους αλλά και εμάς, εδώ στην Ελλάδα. Η μόδα δεν ομορφαίνει μόνο τη ζωή μας, η μόδα ενώνει και στηρίζει!
Δες επίσης: Urban Denim Rules: Tα 5 jeans που χρειάζεσαι αυτήν την άνοιξη στην ντουλάπα σου

https://www.instagram.com/p/B91yJcjoQNj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading