Με ποιον οίκο υψηλής ραπτικής ενώνει τα χέρια το H&M;

Με ποιον οίκο υψηλής ραπτικής ενώνει τα χέρια το H&M;

Το megastore συνεχίζει την παράδοση στις υψηλές συνεργασίες και μας κάνει μία ευχάριστη έκπληξη.

Μετά τις επιτυχημένες καμπάνιες του H&M σε συνεργασία με τους οίκους Lanvin, Karl Lagerfeld, και Comme des Garçons, το δαιμόνιο megastore μόλις ανακοίνωσε την επόμενη σύμπραξή του.


Αυτό το φθινόπωρο δίνει τα χέρια με έναν από τους πλέον θρυλικούς οίκους μόδας παγκοσμίως, τον οίκο Versace. Σχεδιασμένη από την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, την Donatella Versace, αυτή η αποκλειστική συλλογή θα εκφράζει τη πλούσια σχεδιαστική κληρονομιά της μάρκας, με αφθονία σε δερμάτινα ρούχα, τυπώματα, χρώματα και τολμηρό στυλ σε αποκλειστικά υλικά στις φανταστικές Η&Μ τιμές. Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα για τη γυναίκα, τον άνδρα και επιλεγμένα είδη για το σπίτι. Θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Νοεμβρίου σε περίπου 300 καταστήματα παγκοσμίως καθώς και στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η Donatella Versace σχεδίασε μια προ-ανοιξιάτικη συλλογή για την Η&Μ που θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Ιανουαρίου αποκλειστικά στις χώρες που η Η&Μ διαθέτει on-line πωλήσεις.


«Είμαι κατενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Η&Μ και που έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στο ευρύ της κοινό. Η συλλογή θα είναι η πεμπτουσία του οίκου Versace, ιδανική για τους θαυμαστές της Η&Μ και της Versace παγκοσμίως», λέει η Donatella Versace.


«Η Versace είναι μια από τις σημαντικότερες μάρκες των τελευταίων χρόνων και η συλλογή της για την Η&Μ θα είναι πολυτελής και φαντασμαγορική, δηλαδή θα εκφράζει τη φιλοσοφία της Versace. Η Donatella Versace μοιράζεται μαζί μας κάποια χαρακτηριστικά σχέδια από τα αρχεία. Είναι μια τόσο διασκεδαστική συλλογή που είναι ιδανική για πάρτι», λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος στην H&M.


Η Versace είναι μια μάρκα που μέχρι τον πυρήνα της χαρακτηρίζεται από αίγλη. Ιδρύθηκε το 1978 από τον Gianni Versace, του οποίου τα τολμηρά φορέματα και η άγρια εικονογράφηση έφεραν επανάσταση στο χώρο της μόδας, με προκλητικά στυλ από κλασικά θέματα, όλα δημιουργημένα με ένα άψογο σχεδιαστικό ταλέντο. Από το 1997, η Donatella Versace συνέχισε το έργο του Gianni Versace ως καλλιτεχνική διευθύντρια, εξελίσσοντας τη μάρκα σε έναν παγκόσμιο οίκο μόδας που βρίσκεται στο προσκήνιο της σύγχρονης πολυτέλειας. Γνωστή παγκοσμίως για τα χαρακτηριστικά της σύνολα, η Donatella Versace αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της φιλοσοφίας του οίκου Versace.


Ο οίκος Versace αποτελεί μέχρι σήμερα την τελευταία αποκλειστική σχεδιαστική συνεργασία της Η&Μ, ακολουθώντας άλλους σχεδιαστές όπως οι Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo και πιο πρόσφατα ο οίκος Lanvin. Για την Η&Μ, η Donatella Versace έριξε μια ματιά στα αρχεία για να δώσει μια ανανεωμένη ερμηνεία σε μερικά κλασσικά σχέδια Versace. Η γυναικεία συλλογή θα κυριαρχείται από φορέματα που ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα της σεζόν, συμπεριλαμβάνοντας δερμάτινα με τρουκς, μετάξι και ρούχα με χρωματιστά τυπώματα, με αξεσουάρ όπως ψηλοτάκουνα παπούτσια και εκκεντρικά κοσμήματα. Η ανδρική συλλογή θα δώσει έμφαση στα καλοραμμένα κομψά ρούχα, όπως το τέλειο σμόκιν, καθώς και σε ζώνες και κοσμήματα για τους άνδρες. Για πρώτη φορά σε μια συνεργασία σχεδιαστή με την H&M, η συλλογή θα περιλαμβάνει μερικά είδη για το σπίτι όπως μαξιλάρια για τον καναπέ και λευκά είδη.


Αναμένουμε με αγωνία!